НАЧАЛО Блокчейн

Google Cloud обяви партньорство с крипто проекта Sui

02.05.2024 4:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google Cloud обяви партньорство с крипто проекта Sui

Google Cloud обединява сили с блокчейн проекта Sui (SUI), за да развие по-достъпен, сигурен и интелигентен Web3.

Google Cloud наскоро обяви партньорство със Sui, целящо да подобри Web3 сигурността, мащабируемостта, инструментите за разработчици и потребителското изживяване с помощта на технологията за изкуствен интелект (AI).

Улеснена от сътрудничеството с Mysten Labs, разработчиците на Sui, тази инициатива е настроена да революционизира Web3 изживяванията, както подчерта Еван Ченг, главен изпълнителен директор и съосновател на Mysten Labs.

Ченг изрази ентусиазъм относно използването на инфраструктурата и AI възможностите на Google Cloud за стимулиране на развитието на сигурни, мащабируеми и ориентирани към потребителя Web3 изживявания.

Фокусът на партньорството обхваща четири ключови области: децентрализирани приложения, управлявани от данни (dApps), разработка, управлявана от AI, подобряване на потребителското изживяване и стабилна инфраструктура за мащабируемост.

Според вицепрезидента на Google Cloud, генерален мениджър и ръководител на платформата, Амит Завери, сътрудничеството има за цел да насърчи иновациите в Web3 чрез използване на сигурна облачна инфраструктура и възможности на AI.

Завери похвали усъвършенстваната блокчейн технология на Sui и ангажимента към удобни за потребителя изживявания, подчертавайки техния потенциал да катализират трансформативни приложения, възприети от разработчиците на Web3 и Web2.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Крипто проект влиза в ново партньорство с Google Cloud

Фондацията Fantom влезе в стратегически съюз с Google Cloud, за да насърчи растежа на децентрализирани приложения (dApps) на своята платформа.

29.05.2024 14:30 1 мин. четене

Binance временно ще спре депозитите и тегленията на Етериум – ето кога

Binance наскоро разкри плановете си за кратка пауза в депозитите и тегленията в мрежата на Етериум.

28.05.2024 18:30 1 мин. четене

Ето кои са най-разработваните криптовалути в блокчейна BNB Chain

Компания за блокчейн анализи Santiment, публикува информация за алткойните, които привличат голям интерес от страна на разработчиците в BNB Chain – блокчейн мрежата на Binance.

27.05.2024 13:36 1 мин. четене

Terra Luna Classic се насочва към следващата си голяма актуализация

Genuine Labs, екипът за разработка зад Terra Luna Classic, представи предложение за надграждане v3.0.1, което включва значителни актуализации като SDK 47.

27.05.2024 12:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.