НАЧАЛО Други

Голям удар за XRP инвеститорите – делото срещу SEC се проточва до 2023 г.

април 24, 2022 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голям удар за XRP инвеститорите – делото срещу SEC се проточва до 2023 г.

XRP инвеститорите, които се надяват на по-бързо разрешаване на сагата на SEC срещу Ripple, ще трябва да изчакат малко повече, отколкото биха искали.

Според Стюарт Олдероти, главният юрисконсулт на Ripple, случаят вероятно ще се проточи до 2023 г.

Олдероти благодари на всички, които следят делото на SEC досега, добавяйки, че Ripple и съдът работят усилено, за да разрешат сложната съдебна битка възможно най-скоро.

SEC, от друга страна, използва всички тактики, с които разполага, за да отложи още повече дългогодишната кавга – в ущърб на инвеститорите. 

Въпреки това сега, водещият адвокат на Ripple очаква делото да приключи през 2023 г.

Олдероти отбеляза в поредица туитове в събота, че с всеки изминал ден от съдебния процес, SEC вреди на притежателите на XRP. 

Пазарът на XRP беше брутално ударен в деня на образуването на делото и това беше катастрофален удар за инвеститорите, които SEC твърди, че защитава.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да се срине до $27,000, твърди трейдър с редица точни прогнози

След това той припомни, че регулаторът на ценните книжа не е получил съдебно разпореждане да спре търговията с XRP в Съединените щати, когато са подали жалбата си през декември 2020 г. 

Независимо от това, множество борси за криптовалути премахнаха токена от своите платформи малко след като SEC обвини Ripple в неправомерно набиране на $1.3 милиарда чрез нерегистрирано предлагане на ценни книжа. По този начин агенцията все пак успя да постигне целта си.

След това главният юрисконсулт в Ripple критикува SEC за това, че не е предоставила регулаторна яснота в САЩ. Наскоро подписаната изпълнителна заповед изчислява, че поне 40 милиона американци притежават криптовалути в момента, въпреки “облака от несигурност”, който агенцията е поставила над индустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Робърт Кийосаки: Доларът ще се срине до януари 2023 г.

След повишаването на лихвените проценти от страна на Федералния резерв до исторически нива доларът (USD) реагира положително.

октомври 2, 2022 18:20 1 мин. четене

MetaMask пуска ново децентрализирано приложение

Както бе обявено от популярният крипто портфейл MetaMask в блог публикация, новото децентрализирано приложение (dApp) помага на потребителите да наблюдават както портфолиата си с криптовалути, така и тези с NFT.

октомври 2, 2022 15:06 1 мин. четене

Facebook и Instagram добавят нови NFT функции

Meta обяви актуализация на функиите си за незаменяеми токени. Платформите Facebook и Instagram ще позволят на базираните в САЩ потребители да свързват своите портфейли и да споделят собствените си NFT с приятели и последователи.

октомври 1, 2022 20:37 1 мин. четене

Още една компания застава на страната на Ripple

Компанията за чартърни полети с частни самолети TapJets се присъедини към I-Remit в опита си да помогне на Ripple.

октомври 1, 2022 19:42 1 мин. четене