НАЧАЛО Биткойн

Голям крипто инвеститор разкрива в какво е инвестирал

декември 9, 2021 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голям крипто инвеститор разкрива в какво е инвестирал

Главният изпълнителен директор на Real Vision Раул Пал разкрива по-голямата част от своето крипто портфолио.

В ново интервю за Thinking Crypto, бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs казва, че първоначално е започнал да инвестира в Биткойн, след което е преместил по-голямата част от своя BTC в Етериум.

Пал казва, че след това е построил кошница от 10 еднакво претеглени алткойни с голяма капитализация. По-късно той добави към портфолиото си и платформата за смарт договори Solana.

В интервю миналата седмица главният изпълнителен директор на Real Vision отбеляза, че 82% от портфолиото му е в ETH.

Той заяви в интервюто, че един от по-малките крипто активи, които притежава, е видял толкова значителен скок в цената, че се е превърнал във втория му по големина холдинг.

Това, което е завладяващо, е второто ми по големина притежание сега, от еднакво претеглена кошница, втори след Етериум, е Sandbox.

… току-що се увеличи 20 пъти през последния месец и половина, което е лудост.


Искам да кажа, че не бих заел тази позиция, втората по големина позиция в Sandbox, но това е мястото, където е, и за момента няма да ребалансирам.

Sandbox (SAND) е базиран на Етериум виртуален свят, който позволява на феновете на видеоигрите да създават, притежават и осигуряват приходи от своите игрови изживявания. Родният токен на проекта, SAND, се използва за прехвърляне на стойност, защита на мрежата и управление на протокола.

Пал също така споменава, че е заложил на децентрализирания виртуален свят Decentraland (MANA). Родният токен на Decentraland, MANA, се използва като средство за обмен.

Главният изпълнителен директор на Real Vision казва, че е заложил и на няколко проекта за децентрализирано финансиране (DeFi), включително протокола за отпускане на заеми Aave (AAVE), децентрализираната борса Uniswap (UNI) и платформата за смарт договори Polkadot (DOT).


НЕ ПРОПУСКАЙ: Тези два алткойна имат сериозен потенциал за декември


Освен това Пал отбелязва, че е направил няколко залога на социални токени, включително Chiliz и Rally.

Chiliz (CHZ) е платформа за токенизиране на спортове и електронни спортове с цел насърчаване на ангажираността на феновете.

Rally (RLY) е децентрализирана мрежа, която позволява на създателите и марките да си осигуряват приходи от съдържанието си и да предлагат ползи за общността.

Пал също твърди, че притежава XRP, цитирайки делото на Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) срещу компанията за плащания Ripple като основен фактор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене