НАЧАЛО Други

Голям крипто хедж фонд се премести от Сингапур в Дубай

май 1, 2022 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голям крипто хедж фонд се премести от Сингапур в Дубай

Базираният в Сингапур крипто хедж фонд Three Arrows Capital планира да премести централата си в Дубай, според съобщения в медиите.

Този ход идва, след като Дубай стана много отворен за крипто фирми, докато Сингапур е по-консервативен с регулаторния си подход, съобщи Bloomberg.


Енергията в индустрията за цифрови активи на Дубай е електрическа в момента”, каза съоснователят на Three Arrows Су Джу пред CoinDesk, който първоначално съобщи за историята. 


“Решихме да преместим нашата централа на Three Arrows в Дубай и с нетърпение очаквам да се срещна с повече технологични стартъп компании.”

През януари централната банка на Сингапур предупреди доставчиците на криптовалути да не предлагат услугите си на обществени места, съобщи TechInAsia, докато ниските данъчни ставки на Дубай, про-бизнес и крипто-привлекателните политики привлякоха приток на крипто фирми наскоро.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Майкъл Бъри предупреждава, че предстои икономическа зима

Майкъл Бъри, инвеститорът предвидил ипотечната криза от 2008 г., продава почти всички активи от портфейла си, предупреждавайки за масивен срив на фондовия пазар. 

август 19, 2022 17:43 1 мин. четене

Украинският крипто фонд похарчи $54 милиона за военно снаражение

Един от военните фондове с нестопанска цел в Украйна е похарчил $54 милиона от даренията си в криптовалута за военно оборудване, докато страната навлиза в 25-ата си седмица от нахлуването на Русия.

август 19, 2022 15:16 1 мин. четене

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене