НАЧАЛО Други

Голям крипто хедж фонд се премести от Сингапур в Дубай

май 1, 2022 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голям крипто хедж фонд се премести от Сингапур в Дубай

Базираният в Сингапур крипто хедж фонд Three Arrows Capital планира да премести централата си в Дубай, според съобщения в медиите.

Този ход идва, след като Дубай стана много отворен за крипто фирми, докато Сингапур е по-консервативен с регулаторния си подход, съобщи Bloomberg.


Енергията в индустрията за цифрови активи на Дубай е електрическа в момента”, каза съоснователят на Three Arrows Су Джу пред CoinDesk, който първоначално съобщи за историята. 


“Решихме да преместим нашата централа на Three Arrows в Дубай и с нетърпение очаквам да се срещна с повече технологични стартъп компании.”

През януари централната банка на Сингапур предупреди доставчиците на криптовалути да не предлагат услугите си на обществени места, съобщи TechInAsia, докато ниските данъчни ставки на Дубай, про-бизнес и крипто-привлекателните политики привлякоха приток на крипто фирми наскоро.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX е новия Lehman Brothers, твърди Джанет Йелън

Министърът на финансите Джанет Йелън сравни срива на FTX с този на Lehman Brothers.

декември 2, 2022 9:33 1 мин. четене

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене