НАЧАЛО Алткойни

Голяма крипто борса листна алткойн с ниска капитализация

05.11.2022 17:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голяма крипто борса листна алткойн с ниска капитализация

Една от най-големите борси за цифрови активи в световен план - Crypto.com - добави поддръжка за още един алткойн с ниска капитализация.

Клиентите на борсата вече могат да търгуват с родния токен на Ribbon Finance (RBN) – набор от DeFi протоколи, които имат за цел да помогнат на потребителите да получат достъп до крипто продукти.

Към момента на писане на статията RBN се търгува на цена от $0.35. Криптоактивът, който е на 179-то място по пазарна капитализация, е нараснал с над 2% през последните 24 часа и е спаднал с около 6% през последните седем дни. 

Според уебсайта на проекта Ribbon Finance съчетава деривати, кредитиране и борса за опции на блокчейна.

Най-голямата американска криптоборса Coinbase пусна услуги за търговия за RNB в края на миналата година. През февруари борсата започна да предлага и попечителски услуги за актива чрез тръста за студено съхранение Coinbase Custody.

Crypto.com продължава да разширява списъка си с криптоактиви, които могат да се търгуват, въпреки че през последните месеци е изправен пред насрещни ветрове. В доклад на списание Ad Age от октомври се посочва, че борсата е уволнила повече от 2,000 служители, което е приблизително 30-40% от персонала ѝ.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: След 170% скок, този алткойн може да продължи възхода си – Santiment


Този брой беше много по-голям от оценката, предоставена от главния изпълнителен директор на Crypto.com Крис Марсалек в началото на юни. По това време той заяви в Twitter, че борсата е съкратила 260 души, или около 5% от работната сила на компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема в света на криптовалутите. Въпреки значителните ликвидации през последните 24 часа, токенът продължава да напредва, записвайки нови върхови постижения.

23.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.