НАЧАЛО Алткойни

Голяма крипто борса листна алткойн с ниска капитализация

ноември 5, 2022 17:33 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голяма крипто борса листна алткойн с ниска капитализация

Една от най-големите борси за цифрови активи в световен план - Crypto.com - добави поддръжка за още един алткойн с ниска капитализация.

Клиентите на борсата вече могат да търгуват с родния токен на Ribbon Finance (RBN) – набор от DeFi протоколи, които имат за цел да помогнат на потребителите да получат достъп до крипто продукти.

Към момента на писане на статията RBN се търгува на цена от $0.35. Криптоактивът, който е на 179-то място по пазарна капитализация, е нараснал с над 2% през последните 24 часа и е спаднал с около 6% през последните седем дни. 

Според уебсайта на проекта Ribbon Finance съчетава деривати, кредитиране и борса за опции на блокчейна.

Най-голямата американска криптоборса Coinbase пусна услуги за търговия за RNB в края на миналата година. През февруари борсата започна да предлага и попечителски услуги за актива чрез тръста за студено съхранение Coinbase Custody.

Crypto.com продължава да разширява списъка си с криптоактиви, които могат да се търгуват, въпреки че през последните месеци е изправен пред насрещни ветрове. В доклад на списание Ad Age от октомври се посочва, че борсата е уволнила повече от 2,000 служители, което е приблизително 30-40% от персонала ѝ.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: След 170% скок, този алткойн може да продължи възхода си – Santiment


Този брой беше много по-голям от оценката, предоставена от главния изпълнителен директор на Crypto.com Крис Марсалек в началото на юни. По това време той заяви в Twitter, че борсата е съкратила 260 души, или около 5% от работната сила на компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.