НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори започват да проявяват интерес към Лайткойн ETF

27.03.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори започват да проявяват интерес към Лайткойн ETF

Елинор Терет, видна фигура в крипто журналистиката, наскоро подчерта нарастващия интерес на корпоративните организации към спот Лайткойн (LTC) борсово търгуваните фондове (ETF).

Тя подчерта, че този интерес произтича от сходството на Лайткойн с Биткойн в неговите характеристики, което предполага потенциално одобрение от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) за тези ETF. Терет отбеляза, че вероятността за одобрение на LTC ETF може дори да надмине тази на Етериум ETF.

Във връзка с това, на фона на забавянията от страна на SEC, има спекулации относно потенциалното одобрение на ETF за Етериум, както твърдят анализаторите на Bloomberg.

Освен това неотдавнашното класифициране на Етериум и Лайткойн като стоки от Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC), особено в съдебно дело срещу борсата за криптовалути KuCoin, засили надеждите за ETF, като Лайткойн се очертава като особено обещаващ кандидат.

Coinbase Derivatives също влезе в заглавията на вестниците, като обяви намерението си да стартира одобрени от CFTC фючърсни договори за Dogecoin, Лайткойн и Биткойн Кеш на 1 април, подчертавайки нарастващото масово приемане на тези криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.