Home

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

21.06.2024 18:34 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

Този натиск за продажба задълбочи низходящата тенденция, при която WIF загуби 21% от стойността си през последната седмица и повече от 32% през последния месец.

Според информацията един от основните китове на Dogwifhat е прехвърлил 5.97 милиона WIF на стойност малко над $12 милиона в Binance, засилвайки неотдавнашната низходяща тенденция на монетата.

По-рано през седмицата друг кит ликвидира токени на стойност приблизително $3.5 милиона в рамките на кратък период от време.

Вследствие на тези мащабни разпродажби цената на WIF спадна рязко със 7% само през последните 24 часа, като се смъкна под ключовото ниво на подкрепа от $2 и се установи на $1.89 към момента на писане на статията. 

Нещо повече, пазарната капитализация на Dogwifhat също намаля с малко над 7% до $1.883 милиарда. Въпреки понижението на цената, обемът на търговията с WIF нарасна с около 5% през последните 24 часа, достигайки $399.3 милиона, което показва повишена пазарна активност, предизвикана от реакциите на неотдавнашните разпродажби на китове.

В перспектива, с пробива на нивото на подкрепа от $2 и продължаващите разпродажби от страна на големите инвеститори, перспективите за Dogwifhat остават мечи. Освен ако не настъпи значителна промяна в пазарните нагласи или възвръщане на доверието в криптовалутата, то скоро може да се очакват по-нататъшни спадове при WIF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум ETF дебютира със силен старт, предизвиквайки оптимизъм за бъдещи крипто фондове

На 23 юли въвеждането на спот Етериум ETF предизвика значително вълнение в крипто сектора.

24.07.2024 19:00 1мин. четене

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.