Home

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

21.06.2024 16:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

В скорошна публикация Йонг Джу подчерта бичи сигнал в показателя на “пазарна стойност към реализирана стойност” (MVRV) за Етериум.

Индикаторът MVRV, който помага да се определи дали даден криптоактив е подценен или надценен, сравнява пазарната капитализация на Етериум или друга криптовалута с реализираната капитализация (съвкупната стойност на всички ETH при покупните им цени).

“Навлизаме в ранната фаза на алткойн сезона.

MVRV на ETH се увеличава по-бързо от MVRV на Биткойн (BTC), което свидетелства за това, че Eтериум пазарът набира инерция спрямо фундаменталните си показатели.

Като се има предвид настоящият сценарий за ETF, това може да бъде период, в който ETH ще [привлече вниманието]. Исторически погледнато, когато Eтериум се покачва, другите алткойни обикновено го следват.”

Обръщайки се към по-широкия алткойн пазар, главният изпълнителен директор на CryptoQuant отбеляза спад в доминацията на меме монетите, която достигна 15-месечен връх през март. Доминацията на меме криптовалутите сравнява дела на общата им пазарна капитализация в сравнение с пазарната стойност на всички алткойни.

“Изглежда, че крипто ентусиастите в Twitter се отдалечават от спекулативната търговия в посока на фокусиране върху фундаменталните показатели, което напомня за ситуацията отпреди няколко години.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.