НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори идват в крипто – твърди директор на Franklin Templeton

декември 5, 2022 22:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори идват в крипто – твърди директор на Franklin Templeton

Директор от голяма фирма за управление на активи коментира възможностите на стейкингът на втората най-голяма криптовалута. 

Старши изпълнителен директор във фирмата за управление на активи Franklin Templeton, която е на стойност $1.5 трилиона, каза, че доходността от залагането на Етериум (ETH) предоставя големи възможности за институциите, които разглеждат криптопазарите.

В интервю за Real Vision с Раул Пал, водещият пита старши вицепрезидента на Franklin Templeton, Санди Каул, дали стейкингът на Етериум може да помогне да се предизвика институционално приемане.

В отговор Каул каза:

Позволете ми само да кажа, проследете това пространство, защото съм виждал някои изключително силни продукти, които според мен ще изпълнят точно това.

Експертът по управление на активи каза, че развитието на криптоиндустрията напомня за пространството на хедж фондовете в средата на 2000-те години, когато институциите се нахвърлиха върху големите пазарни отстъпки, за да се утвърдят и да установят контрол.

Мисля, че това, което се случи в индустрията на хедж фондовете до и след 2008 г., наистина е поучително тук… 

Видяхме, че за период от три години влязоха почти $2 трилиона – огромен приток на пари – което е интересно и доведе индустрията до близо $3 трилиона в активи – [точката], която дигиталното пространство стигна преди последния срив.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна, които да следите тази седмица


Според Каул сега се наблюдава същата ситуация в крипто като все повече институции навлизат в класа активи, докато инвеститорите на дребно се оттеглят след срива на пазара. За институциите той каза следното:

Институциите са дългосрочни притежатели. Те изчакват този вид спадове, за да влязат и да установят позиции, и ще изчакат пазарът да се обърне. За да бъда много ясен, обикновено най-водещите на пазара институции наистина се стремят да бъдат много креативни в своите портфейли и те наистина са преминали към този модел […], и са осъзнали, че това пространство на дигитални активи внася цял нов набор от това, което във Franklin Templeton наричаме „фактори на тълпата“…

Каул каза, че друга вълна на институционално приемане вероятно ще настъпи по време на следващия бичи пазар. Според него успехът на ранните играчи ще тласне другите към криптопазарите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене