НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори идват в крипто – твърди директор на Franklin Templeton

декември 5, 2022 22:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори идват в крипто – твърди директор на Franklin Templeton

Директор от голяма фирма за управление на активи коментира възможностите на стейкингът на втората най-голяма криптовалута. 

Старши изпълнителен директор във фирмата за управление на активи Franklin Templeton, която е на стойност $1.5 трилиона, каза, че доходността от залагането на Етериум (ETH) предоставя големи възможности за институциите, които разглеждат криптопазарите.

В интервю за Real Vision с Раул Пал, водещият пита старши вицепрезидента на Franklin Templeton, Санди Каул, дали стейкингът на Етериум може да помогне да се предизвика институционално приемане.

В отговор Каул каза:

Позволете ми само да кажа, проследете това пространство, защото съм виждал някои изключително силни продукти, които според мен ще изпълнят точно това.

Експертът по управление на активи каза, че развитието на криптоиндустрията напомня за пространството на хедж фондовете в средата на 2000-те години, когато институциите се нахвърлиха върху големите пазарни отстъпки, за да се утвърдят и да установят контрол.

Мисля, че това, което се случи в индустрията на хедж фондовете до и след 2008 г., наистина е поучително тук… 

Видяхме, че за период от три години влязоха почти $2 трилиона – огромен приток на пари – което е интересно и доведе индустрията до близо $3 трилиона в активи – [точката], която дигиталното пространство стигна преди последния срив.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна, които да следите тази седмица


Според Каул сега се наблюдава същата ситуация в крипто като все повече институции навлизат в класа активи, докато инвеститорите на дребно се оттеглят след срива на пазара. За институциите той каза следното:

Институциите са дългосрочни притежатели. Те изчакват този вид спадове, за да влязат и да установят позиции, и ще изчакат пазарът да се обърне. За да бъда много ясен, обикновено най-водещите на пазара институции наистина се стремят да бъдат много креативни в своите портфейли и те наистина са преминали към този модел […], и са осъзнали, че това пространство на дигитални активи внася цял нов набор от това, което във Franklin Templeton наричаме “фактори на тълпата”…

Каул каза, че друга вълна на институционално приемане вероятно ще настъпи по време на следващия бичи пазар. Според него успехът на ранните играчи ще тласне другите към криптопазарите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.