НАЧАЛО Биткойн

Големите институции искат Биткойн – Кевин О’Лиъри

август 7, 2022 16:54 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите институции искат Биткойн – Кевин О’Лиъри

Кевин О'Лиъри твърди, че през следващите месеци може да се появи огромна възможност за Биткойн (BTC).

В ново интервю за Crypto Jebb О’Лиъри каза, че огромно количество капитал може да се влее в крипто пазарите, ако се създадат политики за Биткойн и стабилните монети.

По отношение на поскъпването на цените вярвам, че то ще бъде драматично. Може да се получи скок нагоре [от] 10%, 15%, 20%, [или] 25% за една нощ, защото сте отворили достъп до нов клас активи на стойност трилиони долари. Това не се случва твърде често.

Според Кевин О’Лиъри, политиките за BTC могат да бъдат приети през следващите 6 до 12 месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво оказва силна подкрепа на цената на Cardano (ADA)


Той също така сподели, че ако Биткойн получи адекватна инфраструктура за съответствие на ниво суверенни фондове, той може претърпи значителен възход.

Голямата възможност, мега възможността за Биткойн и защо оставам лонг и защо продължавам да разпределям средства в Биткойн е, че когато получим политика и институциите могат да разпределят средства в него – суверенните фондове и пенсионните институции – те вероятно ще вложат 50 базисни пункта, което е половин процент, до един процент в Биткойн, и това е мястото, където ще излезете от този диапазон. Колко високо? Никой не знае, защото търсенето е почти ненаситно.

Повечето големи институции искат позиция в криптовалутите и искат дядото на криптовалутите. Те искат Биткойн. Все още не могат да го купят… Обслужвам институциите и държавните фондове с индексиране и всички те ми казват, че искат да индексират Биткойн, но не могат да го купят. Те не разполагат с никаква политика. Нямат никаква инфраструктура за съответствие. Така че трябва да направим това.

Някои пазарни участници не са толкова оптимистични. Както отразихме от CryptoDnes, Джим Роджърс има опасения, че правителствата ще упражнят прекомерен контрол. Той вярва, че в даден момент криптовалутите ще се превърнат в парите на правителството. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн може да се изстреля до $125,000 още следващата година според ново проучване

Биткойн постоянно се приближава към дългоочакваното четвърто халвинг събитие, което е планирано за 17 април 2024 г.

декември 2, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн скочи до $39,000 след изявление на председателя на Федералния резерв

Биткойн се издигна до невиждани от май 2022 г. висоти, яхнал вълна от ентусиазъм в отговор на последните забележки на Федералния резерв относно инфлацията.

декември 1, 2023 20:31 2 мин. четене

Спящ Биткойн кит прехвърли близо $140 милиона

Крипто общността наскоро стана свидетел на значимо събитие: Биткойн кит, неактивен в продължение на почти четири години, отново излезе на пазара.

декември 1, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.