НАЧАЛО Биткойн

Големите институции искат Биткойн – Кевин О’Лиъри

август 7, 2022 16:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите институции искат Биткойн – Кевин О’Лиъри

Кевин О'Лиъри твърди, че през следващите месеци може да се появи огромна възможност за Биткойн (BTC).

В ново интервю за Crypto Jebb О’Лиъри каза, че огромно количество капитал може да се влее в крипто пазарите, ако се създадат политики за Биткойн и стабилните монети.

По отношение на поскъпването на цените вярвам, че то ще бъде драматично. Може да се получи скок нагоре [от] 10%, 15%, 20%, [или] 25% за една нощ, защото сте отворили достъп до нов клас активи на стойност трилиони долари. Това не се случва твърде често.

Според Кевин О’Лиъри, политиките за BTC могат да бъдат приети през следващите 6 до 12 месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво оказва силна подкрепа на цената на Cardano (ADA)


Той също така сподели, че ако Биткойн получи адекватна инфраструктура за съответствие на ниво суверенни фондове, той може претърпи значителен възход.

Голямата възможност, мега възможността за Биткойн и защо оставам лонг и защо продължавам да разпределям средства в Биткойн е, че когато получим политика и институциите могат да разпределят средства в него – суверенните фондове и пенсионните институции – те вероятно ще вложат 50 базисни пункта, което е половин процент, до един процент в Биткойн, и това е мястото, където ще излезете от този диапазон. Колко високо? Никой не знае, защото търсенето е почти ненаситно.

Повечето големи институции искат позиция в криптовалутите и искат дядото на криптовалутите. Те искат Биткойн. Все още не могат да го купят… Обслужвам институциите и държавните фондове с индексиране и всички те ми казват, че искат да индексират Биткойн, но не могат да го купят. Те не разполагат с никаква политика. Нямат никаква инфраструктура за съответствие. Така че трябва да направим това.

Някои пазарни участници не са толкова оптимистични. Както отразихме от CryptoDnes, Джим Роджърс има опасения, че правителствата ще упражнят прекомерен контрол. Той вярва, че в даден момент криптовалутите ще се превърнат в парите на правителството. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене

Ръст в обема на търговия с Биткойн (BTC) на Binance

Внимателен поглед върху активността на транзакциите с Биткойн (BTC) в Binance показва защо напоследък се търгуват огромни обеми.

септември 29, 2022 8:05 1 мин. четене

Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management, Марк Юско смята, че криптовалутите вече са преживели най-лошото от мечия пазар, когато Биткойн (BTC) се свлече близо до $17,000 този месец.

септември 28, 2022 22:01 1 мин. четене

Нови върхове на хеширащата мощност на Биткойн

Конкуренцията между крипто копачите продължава да расте на фона на текущата цена на Биткойн (BTC), която се държи под $20,000. Вследствие на това хашрейтът на BTC достигна нов рекорден връх.

септември 28, 2022 8:49 1 мин. четене