НАЧАЛО Други

Крипто обмена Gemini назначава главен информационен служител

юли 7, 2018 22:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто обмена Gemini назначава главен информационен служител

Корниш ще се присъедини към Gemini, създаден от братята Winklevoss, като първия главен технологичен директор на обмена.

Крипто обмена Gemini Trust Company, LLC обяви, че бившият главен информационен директор на Нюйоркската фондова борса Робърт Корниш се е присъединил към компанията, според прес-съобщение, публикувано на 6-ти юли.

Корниш преди това е заемал различни ръководни позиции на Международната борса за ценни книжа и е обявен от Institutional Investor за изпълнителен директор от „Trading Technology Top 40“. В Gemini Корниш ще бъде отговорен за водещите технологични инициативи и ще следи разгръщането на технологията Nasdaq SMARTS Market Surveillance, която ще позволи на Gemini да контролира всичките си поръчки и Gemini търгове.

Tyler Winklevoss, главен изпълнителен директор на Gemini, заяви в изявлението си, че Cornish ще „гарантира, че Gemini ще продължи да предоставя възможно най-доброто на нашите клиенти и да определи стандартите за върхови постижения за крипто индустрията като цяло“.

С този ход Корниш скочи на вълната от директори на „Уол Стрийт“, които мигрират към блокчейн и крипто проекти. Тази година бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Priyanka Lilaramani се присъедини към HOLD, малтийски крипто стартъп, като нов изпълнителен директор. Ръководител на Централна Европа във Fujitsu Д-р Rolf Werner се присъедини към фондацията на IOTA . Миналата година крипто обмена Coinbase назначи бившия директор на PayPal и Facebook Дейвид Маркъс в борда на директорите.

През април Gemini обяви, че ще започне да предлага крипто блок трейдинг извън редовните си книги. Инвеститорите, които се интересуват от търговия на пазара на Gemini Block Trading, според съобщенията са в състояние да купуват и продават големи количества цифрови валути. През декември миналата година Gemini си партнира с Chicago Board Options Exchange, за да стартира Bitcoin фючърси, които им позволяват да използват традиционните пазарни инструменти в крипто пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене