НАЧАЛО Други

Крипто обмена Gemini назначава главен информационен служител

юли 7, 2018 22:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто обмена Gemini назначава главен информационен служител

Корниш ще се присъедини към Gemini, създаден от братята Winklevoss, като първия главен технологичен директор на обмена.

Крипто обмена Gemini Trust Company, LLC обяви, че бившият главен информационен директор на Нюйоркската фондова борса Робърт Корниш се е присъединил към компанията, според прес-съобщение, публикувано на 6-ти юли.

Корниш преди това е заемал различни ръководни позиции на Международната борса за ценни книжа и е обявен от Institutional Investor за изпълнителен директор от „Trading Technology Top 40“. В Gemini Корниш ще бъде отговорен за водещите технологични инициативи и ще следи разгръщането на технологията Nasdaq SMARTS Market Surveillance, която ще позволи на Gemini да контролира всичките си поръчки и Gemini търгове.

Tyler Winklevoss, главен изпълнителен директор на Gemini, заяви в изявлението си, че Cornish ще „гарантира, че Gemini ще продължи да предоставя възможно най-доброто на нашите клиенти и да определи стандартите за върхови постижения за крипто индустрията като цяло“.

С този ход Корниш скочи на вълната от директори на „Уол Стрийт“, които мигрират към блокчейн и крипто проекти. Тази година бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Priyanka Lilaramani се присъедини към HOLD, малтийски крипто стартъп, като нов изпълнителен директор. Ръководител на Централна Европа във Fujitsu Д-р Rolf Werner се присъедини към фондацията на IOTA . Миналата година крипто обмена Coinbase назначи бившия директор на PayPal и Facebook Дейвид Маркъс в борда на директорите.

През април Gemini обяви, че ще започне да предлага крипто блок трейдинг извън редовните си книги. Инвеститорите, които се интересуват от търговия на пазара на Gemini Block Trading, според съобщенията са в състояние да купуват и продават големи количества цифрови валути. През декември миналата година Gemini си партнира с Chicago Board Options Exchange, за да стартира Bitcoin фючърси, които им позволяват да използват традиционните пазарни инструменти в крипто пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене