НАЧАЛО Други

GameStop на ръба на още един шорт скуиз, който да изстреля цената до нови висоти

07.06.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
GameStop на ръба на още един шорт скуиз, който да изстреля цената до нови висоти

GameStop отново привлича светлината на прожекторите на Уолстрийт, благодарение на Кийт Гил, известен като "Roaring Kitty", който се изправя срещу институционални шорт продавачи и бележи значителни печалби.

Откакто разкри позицията си в акциите на GME на 3 юни, оценени тогава на $180 милиона, стойността им скочи с впечатляващите 167%. Към момента на писане на статията, GME се търгува на цена от $37, което показва спад от 18.5%

С първият стрийм на живо на Roaring Kitty в YouTube от три години насам, който е насрочен за 19:00 по-късно днес, акциите на GME са готови за потенциални допълнителни печалби, потенциално насочвайки Roaring Kitty в клуба на милиардерите.

Въздействието на ходовете на Гил, особено ако той продаде своите 5 милиона акции на GME или упражни своите 120,000 кол опции, може да бъде значително.

Волатилността на пазара и спирането на търговията от NYSE са потенциални резултати в зависимост от неговия план за търговия, който той ще очертае в предстоящия стрийм.

Към последната актуализация на притежанията на 6 юни, Roaring Kitty е запазил своите кол опции за $20, които трябва да изтекат на 21 юни, въпреки скока в цената на акциите на GameStop.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

22.06.2024 8:05 2 мин. четене

Основателят на SoftBank призна за грешка свързана с Nvidia, струвала на компанията над $150 милиарда

Масайоши Сон, основател на SoftBank Group, призна за значителна финансова грешка свързана с Nvidia.

22.06.2024 7:00 1 мин. четене

Срив на крипто акциите на фона на пазарната корекция

Крипто акциите са в низходяща тенденция заедно с дигиталните активи, което се дължи на негативните макроикономически фактори и мечите пазарни настроения.

22.06.2024 6:30 2 мин. четене

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.