НАЧАЛО Алткойни

Floki Inu (FLOKI) може да се окаже огромна измама според експерт

октомври 27, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Floki Inu (FLOKI) може да се окаже огромна измама според експерт

Криптовалутата FLOKI отбеляза забележителен ръст, като за последния ден увеличението е 20%, а за последния месец - 135%.

Този забележителен ръст привлече както опитни, така и начинаещи инвеститори. Въпреки това уважаваният експерт по криптовалути, познат като “Megabot” отправи строго предупреждение, като определи FLOKI като потенциална “голяма измама“, с която инвеститорите трябва да внимават.

Аргументът на Megabot срещу FLOKI се върти около приликата му с предишни меме монети като SHIB и BabyDoge, които станаха свидетели на значителни скокове, последвани от резки спадове.

Освен това Megabot критикува фундаменталния характер на меме монетите, включително FLOKI. Той твърди, че тези инвестиции са изначално погрешни, тъй като според него меме монетите са една от най-големите измами в света.

Анализаторът смята, че инвеститорите са водени от комбинация от алчност и липса на информираност по отношение на свързаните с тях рискове.

Megabot твърди, че моделът на тези монети е фундаментално погрешен, създаден предимно за обогатяване на разработчиците, а не за създаване на устойчива стойност за инвеститорите.

Макар че предупрежденията му са разумни, е препоръчително да се извърши цялостно проучване на FLOKI, като се вземат предвид фактори като неговите основи, общност и потенциални случаи на използване извън популярността му като меме монета.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

3 криптовалути, които да избягвате в близкото бъдеще

На фона на признаците, подсказващи предстоящ скок на цените на алткойните, търговците гледат към потенциални печалби, но това носи и риск. 

декември 2, 2023 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.