НАЧАЛО Други

Финтех компанията Wyre прекратява дейността си

януари 5, 2023 17:28 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Финтех компанията Wyre прекратява дейността си

Wyre спира работа, след като Bolt Financial, компания за разработка на софтуер, се отказа от сделката си за придобиване на платформата. Не е ясно обаче дали спирането на работата е свързано с провала на сделката.

Според информацията главният изпълнителен директор на Wyre, Йоанис Джанарос е споделил в имейл до служителите следното:

Ще продължим да правим всичко възможно, но искам всички да се подготвят за факта, че през следващите няколко седмици ще трябва да разформироваме бизнеса.

Предложеното придобиване от страна на Bolt, за което първоначално бе постигнато съгласие през април 2022 г., бе прекратено по взаимно съгласие. Въпреки че сделката пропадна през септември, компаниите успяха да се споразумеят за отделна такава, която включва имплементацията на опростеното решение на Wyre в клиентската платформа на Bolt.

Също така бивш служител сподели, че Wyre все още не е предложила никакви обезщетения и отбеляза, че някои работници смятат, че това може би никога няма да се случи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава сигнал за обрат, твърди Кевин Свенсън


Миналата седмица друг бивш служител на компанията публикува в LinkedIn, че е бил уволнен и смята, че Wyre няма да продължи да работи като печеливш бизнес.

В имейл, изпратен директно до източника на информацията, Джанарос сподели, че компанията няма да прекрати дейността си веднага, а ще намали операциите си, докато планира следващите стъпки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене