НАЧАЛО Алткойни

Fantom скача с 200% – ще продължи ли възхода? – Santiment

февруари 3, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Fantom скача с 200% – ще продължи ли възхода? – Santiment

Водеща фирма за криптоанализи предполага, че популярният алткойн е само в началния етап на голямо рали.

Fantom (FTM) скочи с над 200% от началото на 2023 г.

Водещата фирма за криптоанализи Santiment твърди, че алткойнът има нещо повече от краткосрочна сила – в последните движения на Fantom те виждат и обещаващи дългосрочни признаци.

Ако сте потопили пръстите си във Fantom в началото на 2023 г., портфейлът ви със сигурност ви е благодарил. Повишението от +164% досега през годината, движението на спящите монети и нарастващите сделки с китове са добри дългосрочни признаци.

santiment


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн: Цената скача с близо 40% – какво да очакваме?


В по-задълбочен анализ в блога си Santiment открива още положителни новини за притежателите на FTM в показател, наречен “средна възраст на инвестираните долари”.

Друг чудесен признак, че това рали все още има крака, е фактът, че неговата средна възраст на инвестираните долари, която измерва средната възраст на инвестициите за FTM, се понижи значително през втората половина на януари. Това е чудесен признак, че спящите монети се движат със здравословни темпове в това покачване на цените.

santiment

Според Santiment може да се очаква краткосрочно до средносрочно възстановяване, но ако се отдалечим, масивното рали на FTM през 2023 г. може би само започва.

Но в дългосрочна перспектива, особено поради огромното движение на [допреди това неактивни монети] през последните няколко седмици, виждаме някои [индикации], че това може да се окаже добра година за монетата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене