НАЧАЛО Алткойни

Лайткойн: Цената скача с близо 40% – какво да очакваме?

февруари 2, 2023 17:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн: Цената скача с близо 40% – какво да очакваме?

Цената на Лайткойн (LTC) успя да пробие над психологически важното ниво от $100.

Лайткойн най-накрая преодоля ценовото ниво от $100, като регистрира най-високата си цена от девет месеца насам в ранните часове на 2 февруари.

Според аналитичната компания Santiment през последните месеци се наблюдава сериозно натрупване на LTC.

Кохортата на акулите не спира да акумулира Лайткойн от края на декември. Това са портфейлите, държащи между 100 и 10,000 LTC.

Santiment също така отбеляза, че през последните седем седмици в тези портфейли са добавени близо 0.5% от цялото предлагане на Лайткойн. В резултат на това LTC се върна на цени, невиждани от май 2022 г. насам.

Партньорство на Лайткойн с Mastercard

Неотдавнашната инерция беше стимулирана от ново обявление за партньорство на Лайткойн. На 30 януари Фондация Лайткойн обяви, че се е обединила с Unbanked и Mastercard. Новата програма за Лайткойн карта вече е достъпна за жителите на Обединеното кралство и Европа, разкри тя.

Основателят на Лайткойн Чарли Лий заяви:

Unbanked е фантастичен партньор, който предостави програма за карти, захранвана с LTC, в Съединените щати, когато други не успяха да го направят, и Фондация Лайткойн очаква с нетърпение да работи с тях, за да разшири достъпа още повече.

Анализаторите обръщат поглед назад към представянето на LTC преди миналия халвинг. Следващото такова събитие трябва да се състои на 3 август 2023 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Колко може да скочи активът до края на 2023-та?


Популярният търговец на криптовалути “Satoshi Flipper” публикува графика, в която прогнозира накъде може да тръгне алткойна. При възход, подобен на този преди последния халвинг, цените може да се покачат до около $180 през следващите няколко месеца.

Прогноза за цената

Лайткойн надхвърли $100 по време на азиатската търговска сесия в четвъртък сутринта. LTC достигна деветмесечен връх от $102.34 преди да се отдръпне. Към момента на писане на статията алткойнът се тргува за малко над $100 при печалби от над 4% в рамките на последните 24 часа.

Само през последните 30 дни популярният алткойн скочи с близо 40% от януарското си дъно от $73.

Освен това LTC се представи по-добре от останалите криптовалути през последните две седмици, като скочи с 22%, докато повечето други дигитални активи се консолидираха. Следващата основна зона на съпротива се намира на около $130 – цена, която за последен път беше достигната през март 2022 г.

Въпреки това активът все още е със 75.4% под историческия си връх от $410, достигнат през май 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене