НАЧАЛО Биткойн

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

12.04.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

Никълъс Мертън, известен със своя YouTube канал “DataDash“, подчерта значението на постоянния приток на средства в борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн. Мертен предполага, че ако тези притоци поддържат темп от около 20,000 BTC на седмица, Биткойн потенциално може да надхвърли границата от $100,000.

Мертен обърна внимание и на значението на мащабните покупки на Биткойн чрез ETF-и като предвестник на по-широк възходящ тренд и начало на нов бичи цикъл, надхвърлящ предишните исторически върхове.

Въпреки това Мертен също така предупреди, че намаляването на притока на ETF може да доведе до връщане на Биткойн към нивото от $50,000.

Той заяви:

Ако наблюдаваме намаляващи притоци, особено седмици с едноцифрени хиляди, или периоди, белязани от значителни изходящи потоци от платформи като Grayscale, това може да е сигнал за корективна фаза.

Това може да доведе до корекция към ключови пълзящи средни, като 100-дневната или дори 200-дневната пълзяща средна. Макар че някои може да сметнат този сценарий за малко вероятен, той остава възможен на фона на период на консолидация, който потенциално може да се стабилизира около диапазона при $50,000.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големите американски хедж фондове са натрупали над $2.6 милиарда в Биткойн ETF

Нови данни от брокерската компания River разкриват, че някои от най-големите американски хедж фондове са натрупали акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) на стойност милиарди долари.

21.05.2024 13:30 1 мин. четене

Британският върховен съд напълно отхвърли твърдението на Крейг Райт, че е създал Биткойн

Съдията от Обединеното кралство Джеймс Мелър публикува публично одобреното решение по съдебно дело, в което участват австралийският предприемач Крейг Райт и Алиансът за отворени криптопатенти (COPA).

21.05.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в ерата на институционалните инвестиции – големите риби наливат милиарди в крипто

Според скорошни данни от фирмата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, големите крипто инвеститори са увеличили значително своите Биткойн притежания, натрупвайки десетки милиарди долари от пускането на спот ETF през януари.

21.05.2024 10:00 1 мин. четене

Колко трябва да е цената на Биткойн, за да надмине среброто?

През 2024 г. среброто направи забележително завръщане, изпреварвайки биткойн като осмият най-голям актив по пазарна капитализация, след като загуби позицията си през март.

21.05.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.