НАЧАЛО Други

Facebook директорa по инженерство се премества в блокчейн екипа на фирмата

юли 7, 2018 21:38 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Facebook директорa по инженерство се премества в блокчейн екипа на фирмата

Еван Ченг, директор на инженерна дейност на Facebook от три години, вече се премести в същата позиция в наскоро създадения блокчейн екип на компанията, съобщи TechCrunch в петък, 6 юли.

Софтуерният инженер актуализира профила си в LinkedIn, за да отрази новосъздадената позиция, а промяната също бе потвърдена на TechCrunch от Facebook.

Преди това Ченг беше начело на Programming Languages and Runtimes във Facebook за около три години. Преди да се присъедини към социалната медийна компания, Ченг работеше за Appletron g> почти десет години.

Освен че е поел новата позиция, Ченг е консултирал редица проекти, свързани с блокчейн, включително платформата на Сингапур с блокчейн Zilliqa и ориентирания към сигурността мидълуер, ChainLink .

Kомпанията обяви, че ще забрани (ICO) и свързаните с крипто реклами. Впоследствие тя отпусна малко забрана, като повторно позволи на крипто проектите да пускат реклами.

Ръководителят на приложението за съобщения David Marcus обяви през май, че Facebook е създала екип, който да проучи предимствата на блокчейн приложенията в платформата.

Миналата седмица тайванският филиал на мултинационалната технологична компания Microsoft обяви, че е започнал да работи върху платформа за развитие на блокчейн за предприятия. В средата на юни Microsoft също така разкри, че е започнал да разработва платформа за проследяване, базирана на блокчейн, в партньорство с Adents, доставчик на решения за сериализация на продукти и проследяване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене