НАЧАЛО Други

Европейска инвестиционна компания налива милиони в този алткойн

30.03.2024 16:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Европейска инвестиционна компания налива милиони в този алткойн

Yolo Investments, компания за рисков капитал с интереси в областта на игрите, финтех, блокчейн и нововъзникващите технологии, наскоро разкри инвестиция от $8 милиона в Toncoin и по-широката екосистема TON.

Джъстин Хюн, директор на отдел “Растеж” във Фондация TON, изрази вълнението си от присъединяването на Yolo Investments, заявявайки:

Yolo Investments демонстрира своята ангажираност към екосистемата, като инвестира в различни проекти. Вярваме, че тезите за масовото приемане на криптовалути чрез Telegram, особено в гейминг индустрията, са съвместими с нашата стратегия за излизане на пазара. Очакваме с нетърпение да работим с Yolo Investments, за да донесем криптовалутите до масите чрез платформи като LearnCrypto.com и @wallet, нативния крипто портфейл в Telegram.

Тим Хийт, генерален партньор на Yolo Investments, също коментира инвестицията:

Отдавна подкрепяме мисията на TON да изгради едно наистина децентрализирано бъдеще с отворен код, а сега инвестираме и парите си. Но освен значителната ни инвестиция, ние се ангажираме и със задълбочено сътрудничество, като използваме дългогодишния си опит в тази област, за да помогнем на TON да доразвие своето Web3 суперприложение, което трансформира начина, по който хората харчат, спестяват и играят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доларът засенчва всички останали валути през 2024 година

Няколко нововъзникващи икономики в Азия, Африка и Латинска Америка започнаха да полагат усилия за намаляване на зависимостта си от щатския долар с цел да отслабят неговия световен статут на резервна валута.

19.04.2024 19:36 2 мин. четене

Топ 3 AI акции, които може да са по-добра инвестиция от криптовалутите

Пазарът на криптовалути не веднъж е демонстрирал потенциала си за повишаване на стойността на портфейлите на инвеститорите.

19.04.2024 18:00 2 мин. четене

Икономиката на Китай надмина очакванията за първото тримесечие на 2024 година

Според публикуваните във вторник правителствени данни китайската икономика е надхвърлила очакванията през първото тримесечие на годината, повлияна от политиките за стимулиране и увеличеното търсене.

19.04.2024 16:00 2 мин. четене

Какво мисли съоснователят на PayPal за въздействието на изкуствения интелект

Питър Тийл, известен като съосновател на PayPal и видна фигура в технологичната индустрия, неотдавна изрази загриженост относно въздействието на изкуствения интелект (AI) върху различни умения.

19.04.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.