НАЧАЛО Алткойни

Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX

30.11.2022 5:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX

Популярен анализатор актуализира прогнозата си за алткойн, който изглежда особено обещаващо в условията на настоящия мечи пазар.

Майкъл ван де Поуп каза на своите последователи в Twitter, че токенът на децентрализираната мрежа за оракули Chainlink е добре позициониран.

Бих предпочел да я видя да се задържи над $7 за продължаване на възходящия тренд и тогава може да видим движение към $8.50 и/или $9.25.

Към момента на писане на статията LINK се търгува около $7.3. Крипто активът, който се нарежда на 19 позиция по пазарна капитализация, е нараснал с близо 15% през последните седем дни. 

Цената на LINK може да се повиши благодарение на спекулациите относно растежа на оракулските услуги на Chainlink в съчетание с подкрепящ технически модел.

Chainlink (LINK) изглежда готов за още ръст на цената в дните, предхождащи пускането на протокола за стейкинг (залагане на токени), въз основа на няколко фундаментални и технически фактора.

Функцията, която ще бъде пусната в действие в бета-режим на 6 декември, е част от така наречената Chainlink Economics 2.0. Тя се фокусира върху увеличаването на възможностите за възнаграждение на притежателите на LINK за “подпомагане на увеличаването на крипто икономическата сигурност” на оракулските услуги на Chainlink.

По-рано потребителите на Chainlink трябваше да стартират свои собствени възли, за да получават награди в LINK токени. Функцията за залагане на активи ефективно отваря нови възможности за получаване на награди LINK, което теоретично може да увеличи търсенето на токена.

Освен това търсенето на платформата на LINK – Chainlink – като доставчик на оракулски услуги, също би трябвало да се увеличи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето кои криптовалути да следим тази седмица


Дейвид Гокщайн, основател на медийната компания Gokhshtein Media, фокусирана върху блокчейн, смята, че това може да се случи след неотдавнашния срив на FTX.

Анализаторът подчерта как търговците търсят повече яснота относно резервите на борсите след фиаското на FTX, което може да увеличи търсенето на оракулски услуги като Chainlink. Това на свой ред има възможност да повиши цената на LINK.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто борсата Coinbase добави стейкинг на Avalanche (AVAX)

Крипто борсата Coinbase е готова да пусне стейкинг на Avalanche (AVAX), ход, който подчертава нейния стремеж за пазарна доминация.

24.05.2024 4:00 1 мин. четене

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.