НАЧАЛО Алткойни

Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX

ноември 30, 2022 5:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX

Популярен анализатор актуализира прогнозата си за алткойн, който изглежда особено обещаващо в условията на настоящия мечи пазар.

Майкъл ван де Поуп каза на своите последователи в Twitter, че токенът на децентрализираната мрежа за оракули Chainlink е добре позициониран.

Бих предпочел да я видя да се задържи над $7 за продължаване на възходящия тренд и тогава може да видим движение към $8.50 и/или $9.25.

Към момента на писане на статията LINK се търгува около $7.3. Крипто активът, който се нарежда на 19 позиция по пазарна капитализация, е нараснал с близо 15% през последните седем дни. 

Цената на LINK може да се повиши благодарение на спекулациите относно растежа на оракулските услуги на Chainlink в съчетание с подкрепящ технически модел.

Chainlink (LINK) изглежда готов за още ръст на цената в дните, предхождащи пускането на протокола за стейкинг (залагане на токени), въз основа на няколко фундаментални и технически фактора.

Функцията, която ще бъде пусната в действие в бета-режим на 6 декември, е част от така наречената Chainlink Economics 2.0. Тя се фокусира върху увеличаването на възможностите за възнаграждение на притежателите на LINK за „подпомагане на увеличаването на крипто икономическата сигурност“ на оракулските услуги на Chainlink.

По-рано потребителите на Chainlink трябваше да стартират свои собствени възли, за да получават награди в LINK токени. Функцията за залагане на активи ефективно отваря нови възможности за получаване на награди LINK, което теоретично може да увеличи търсенето на токена.

Освен това търсенето на платформата на LINK – Chainlink – като доставчик на оракулски услуги, също би трябвало да се увеличи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето кои криптовалути да следим тази седмица


Дейвид Гокщайн, основател на медийната компания Gokhshtein Media, фокусирана върху блокчейн, смята, че това може да се случи след неотдавнашния срив на FTX.

Анализаторът подчерта как търговците търсят повече яснота относно резервите на борсите след фиаското на FTX, което може да увеличи търсенето на оракулски услуги като Chainlink. Това на свой ред има възможност да повиши цената на LINK.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене