НАЧАЛО Алткойни

Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX

ноември 30, 2022 5:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX

Популярен анализатор актуализира прогнозата си за алткойн, който изглежда особено обещаващо в условията на настоящия мечи пазар.

Майкъл ван де Поуп каза на своите последователи в Twitter, че токенът на децентрализираната мрежа за оракули Chainlink е добре позициониран.

Бих предпочел да я видя да се задържи над $7 за продължаване на възходящия тренд и тогава може да видим движение към $8.50 и/или $9.25.

Към момента на писане на статията LINK се търгува около $7.3. Крипто активът, който се нарежда на 19 позиция по пазарна капитализация, е нараснал с близо 15% през последните седем дни. 

Цената на LINK може да се повиши благодарение на спекулациите относно растежа на оракулските услуги на Chainlink в съчетание с подкрепящ технически модел.

Chainlink (LINK) изглежда готов за още ръст на цената в дните, предхождащи пускането на протокола за стейкинг (залагане на токени), въз основа на няколко фундаментални и технически фактора.

Функцията, която ще бъде пусната в действие в бета-режим на 6 декември, е част от така наречената Chainlink Economics 2.0. Тя се фокусира върху увеличаването на възможностите за възнаграждение на притежателите на LINK за “подпомагане на увеличаването на крипто икономическата сигурност” на оракулските услуги на Chainlink.

По-рано потребителите на Chainlink трябваше да стартират свои собствени възли, за да получават награди в LINK токени. Функцията за залагане на активи ефективно отваря нови възможности за получаване на награди LINK, което теоретично може да увеличи търсенето на токена.

Освен това търсенето на платформата на LINK – Chainlink – като доставчик на оракулски услуги, също би трябвало да се увеличи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето кои криптовалути да следим тази седмица


Дейвид Гокщайн, основател на медийната компания Gokhshtein Media, фокусирана върху блокчейн, смята, че това може да се случи след неотдавнашния срив на FTX.

Анализаторът подчерта как търговците търсят повече яснота относно резервите на борсите след фиаското на FTX, което може да увеличи търсенето на оракулски услуги като Chainlink. Това на свой ред има възможност да повиши цената на LINK.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.