НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

Крипто инвеститорът и пазарен анализатор Ларк Дейвис вярва, че Биткойн се подготвя за експлозивен растеж през следващата година.

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.


Разглеждайки графика, споделена от верижния анализатор Уили Ву, Дейвис споделя как върховете в дългосрочното натрупване на притежатели често предхождат покачването на цените.


“Какво общо имат всички тези масивни периоди на натрупване? Те дойдоха точно преди драматично големите ралита.

Знаете ли какво се случи току-що? Натрупването за дългосрочните притежатели тук просто достигна своя връх. 


В момента сме на върхово натрупване. Разбирате ли колко е лудо това? Почти сме на път да достигнем нов връх за всички времена.


Всеки път преди, когато сме имали тези големи ценови избухвания, е било, когато дългосрочните притежатели излизат от пазарите.


[...]Интересното е, че напълно се възстановихме от [скорошния] спад. Сега навлизаме в откриване на натрупване. Това ми показва, че пазарът се подготвя за голям период на разширяване.


Защото не забравяйте, че това е пълна аномалия, която разглеждаме в момента, което означава, че 2022 вероятно ще бъде напълно адски луда, защото всеки път, когато сме достигали пик на натрупване като този преди, е бил в много, много мечи месечен цикъл.


Да, преживяхме много мечи период. И сега какво? Сега се подготвяме за следващия голям възход.”Крипто анализаторът смята, че настроенията за Биткойн ще останат положителни не само през следващата година, но и през цялото десетилетие.


Ние сме в период на засилено купуване. Всеки иска да се качи на влака точно сега. Всички гледат и казват: Боже мили, това е истинско, всъщност ще се случи. Биткойн ще достигне 100 хиляди, 200 хиляди, 300 хиляди, 400 хиляди...

Ще достигне 500 хиляди, може би дори милион долара до края на десетилетието.


Не Пропускай: Биткойн не може да бъде спрян, какво следва?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света