НАЧАЛО Биткойн

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

септември 25, 2022 13:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

В нова публикация в блога си Хейс казва, че Биткойн биковете трябва да са “притеснени” за ценовото ниво от $17,500 – област, коeто бележи настоящото дъно на мечия пазар за BTC.

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX казва, че представянето на Биткойн вероятно ще се определя от индекса на ликвидността на щатския долар – показател, който проследява количеството щатски долари в системата чрез размера на баланса на Фед, обратното изкупуване на Фед и баланса на общата сметка на Министерството на финансите на САЩ във Фед в Ню Йорк.

“Докато наблюдаваме колебанията на индекса на ликвидността в щатски долари и неговия импулс, нивото на Биткойн, за което дългите позиции трябва да се притесняват, е $17,500. Най-вероятното движение е повторно тестване на това дъно. Дали то ще удържи линията или не, зависи изцяло от траекторията на импулса на индекса на ликвидността на щатския долар. 

 

arthur-hayes-bitcoin-ethereum

Според Хейс ангажиментът на Фед да намали баланса си и склонността на американското министерство на финансите да емитира повече дълг за финансиране на правителството отнемат ликвидност от системата, което, както той отбелязва, не предвещава нищо добро за BTC.

Обръщайки се към Етериум (ETH), Хейс казва, че вторият по големина крипто актив по пазарна капитализация вероятно ще надмине Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment


Въпреки това крипто капиталистът казва, че Етериум едва ли ще достигне цена от поне $10,000, както беше прогнозирал по-рано тази година, ако затягането на паричната политика в САЩ продължи.

Оставам убеден, че структурното намаляване на предлагането на ETH определено ще доведе до превъзходство спрямо Биткойн – но ако Фед и Министерството на финансите продължат с плановете си за намаляване на ликвидността в щатски долари, нямам голяма увереност в способността на ETH да достигне петцифрена стойност до края на годината.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн: Топ китовете продължават да трупат BTC

Платформата за крипто анализи Glassnode съобщи, че най-големите притежатели на Биткойн (BTC), които не държат активите си на борси, активно са трупали криптовалутата през последния месец и половина. 

юни 7, 2023 13:59 2 мин. четене

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.