НАЧАЛО Други

Ето кои криптовалути продължава да държи Чанпен Джао

юли 6, 2022 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптовалути продължава да държи Чанпен Джао

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао продължава да държи криптовалутите си.

Въпреки сътресенията на пазара, главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао продължава да държи криптовалутите си


В неотдавнашен туит главният изпълнителен директор на Binance разкри, че не е продал нито един Биткойн (BTC) или монета на Binance (BNB), за да демонстрира силната си убеденост.


Цените на двете гореспоменати криптовалути са се понижили със 70% и 66% от съответните им исторически върхове, според данни, предоставени от CoinMarketCap.   


В интервю за Associated Press  през 2021 г. Джао твърди, че е купил Биткойн още през 2014 г., след като е продал къщата си. Цената на Биткойн е спаднала от $600 на $200 малко след покупката му, но той не е продал монетите си по това време. 


Въпреки факта, че най-голямата криптовалута е преминала през няколко цикъла на подем и спад, главният изпълнителен директор на Binance е успял да запази по-голямата част от първоначалния си запас от Биткойн.


Джао също така заяви, че Binance Coin, родният токен на най-голямата криптоборса по обем на търговията, представлява по-голямата част от нетната му стойност тогава. Освен това той е „прилично голям“ акционер в борсата.   


Според Индекса на милиардерите на Bloomberg Джао е на стойност $18.7 милиарда, което го прави 77-ия най-богат човек на планетата. Нетното му състояние е претърпяло огромен спад от $77 милиарда поради тежкото състояние на пазара на криптовалути.        


Въпреки това най-богатият предприемач в областта на криптовалутите остава невъзмутим от мечия пазар. Миналия месец Джао прогнозира, че Биткойн потенциално може да възстанови до нивото от $70,000 „след няколко месеца или години„.

Джао също така прогнозира, че главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър, чиято компания в момента седи на огромни загуби поради спадащата цена на Биткойн, в крайна сметка ще се смее последен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене