НАЧАЛО Алткойни

Ето кои криптовалути могат да достигнат оценка от $1 милиард

18.01.2024 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптовалути могат да достигнат оценка от $1 милиард

В постоянно променящия се пейзаж на криптовалутите преследването на следващия еднорог - стартъпи на стойност над $1 милиард - се превърна в дигитална одисея.

В това търсене крипто аналитикът Алекс Уейси щателно идентифицира 50 алткойна, които в момента преживяват цикъл на хиперрастеж и са готови да се издигнат до статута на еднорози, като предефинират възможностите на блокчейн технологията и нейните приложения.

Започвайки с технологиите от първи слой, пример за които са платформи като Injective (INJ), Celestia (TIA) и Monad (MONAD), тези алткойни полагат основите на блокчейните. Фокусирани върху мащабируемостта и ефективността, те служат като гръбнак за разрастването на индустрията, позиционирайки се като потенциални еднорози в процес на създаване.

Преминавайки към решения от втори слой, където скоростта на транзакциите и намаляването на разходите са от ключово значение, алткойни като Metis (METIS), Optimism (OP) и Arbitrum (ARB) заемат централно място. Тяхната роля за подобряване на потребителското изживяване е неразделна част от масовото приемане на блокчейн, което ги прави силни претенденти за постигане на статут на еднорози.

Категорията Real World Assets (RWA) въвежда алткойни като IX Swap (IXS) и Polytrade (TRADE), като ефективно преодолява пропастта между физическите активи и дигиталната блокчейн сфера. Тези токени осигуряват уникална пресечна точка на материални активи и блокчейн технология, като потенциално предефинират пейзажа на обезпечените с активи ценни книжа.

Платформи за презареждане като Restake Finance (RSTK) и EigenLayer (EIGEN) допринасят за иновативни решения, които дават възможност на притежателите на токени да печелят награди. Този подход не само насърчава активното участие в блокчейн екосистемата, но и позиционира тези платформи като потенциални еднорози чрез устойчив растеж.

GameFi, синтез на игри и финанси, намира представителство в алткойни като Echelon Prime (PRIME) и Immutable (IMX). Чрез интегрирането на блокчейн технологията тези токени не само подобряват игровото изживяване, но и отключват финансови възможности за играчите, демонстрирайки гъвкавостта на блокчейн индустрията.

Иновациите в областта на изкуствения интелект и интеграцията на блокчейн са въведени за първи път от алткойни като Bittensor (TAO) и Fetch.ai (FET). Тези токени проправят пътища за усъвършенствани децентрализирани приложения, като допринасят за трансформационния потенциал на блокчейн пространството.

Докато във финансовия сектор се наблюдава прекъсване от страна на BTCFi токени като Multibit (MUBI) и ALEX Lab (ALEX), заедно с LSDFi токени като Pendle (PENDLE) и Origin DeFi Governance (OGV), тези алтернативи предизвикват традиционните банкови системи, като предлагат децентрализирани финансови решения.

Токени като MUX Protocol (MCB) и Aevo Coin (AEVO) издълбават ниша на пазара на деривати, като предоставят децентрализирани платформи за търговия с деривати.

Категорията Yield въвежда възможности за потребителите да получават пасивни доходи чрез стейкинг и осигуряване на ликвидност, като токени като Mozaic (MOZ) и Beefy (BIFI) предлагат дългосрочен инвестиционен потенциал.

Уейси обаче съветва да се внимава, подчертавайки значението на задълбочените проучвания и нюансираното разбиране на крипто сюжетите. В пейзаж, изобилстващ от иновации, идентифицирането на алткойни, предназначени за статут на еднорози, надхвърлящи заветната оценка от $1 милиард, изисква стратегическа проницателност от потенциалните инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.