НАЧАЛО Алткойни

Ето кои криптовалути да избягвате следващата седмица

10.02.2024 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кои криптовалути да избягвате следващата седмица

Пазарът на криптовалути по своята същност се характеризира с несигурност и волатилност, като определени събития засилват тези фактори за конкретни криптовалути.

Прилагането на разумни стратегии за управление на риска, като например въздържане от търговия в периоди на изключителна несигурност, може потенциално да подобри цялостното представяне на търговците.

На този фон бяха идентифицирани три криптовалути, които могат да носят по-високи рискове през следващата седмица, което подтиква към предпазливост в търговските дейности.

Отключването на токени представлява значимо събитие, способно да окаже значително въздействие върху цените чрез внезапен приток на циркулиращо предлагане. Следователно е препоръчително да се избягва търговията с три конкретни криптовалути през следващата седмица поради предстоящото отключване на токени.

През следващите седем дни е планирано проектите за криптовалути да отключат токени на стойност $338.42 милиона. По-специално, на Aptos (APT), The Sandbox (SAND) и CyberConnect (CYBER) ще се паднат 98.9% от тази обща сума, възлизаща на $334.74 милиона, както се съобщава от приложението за отключване на токени.

Aptos (APT) ще отключи значителен брой токени на 11 февруари, като това ще бъде най-големият по стойност в долари. В рамките на това събитие ще бъдат освободени 24.84 милиона APT токена, които към момента на писане на статията се оценяват на над $221.59 милиона. По-голямата част от тези активи, на обща стойност над $180 милиона, ще бъдат разпределени между “Инвеститори” и “Основни сътрудници“, което ще доведе до 7.3% увеличение на предлагането на Aptos в обращение.

Освен това The Sandbox и CyberConnect също подлежат на разблокиране на токени през следващата седмица. The Sandbox ще освободи 205.59 милиона токена SAND ($95.18 милиона), докато CyberConnect ще отключи 2.36 милиона токена CYBER ($17.97 милиона). Очаква се тези събития да разширят циркулиращото им предлагане съответно с 9.2 % и 15.9 %, като The Sandbox е насрочена за 14 февруари, а CyberConnect – за 13 февруари.

Изключително важно е да се признае, че субектите, които получават тези отключени токени, могат да решат да ги продадат на пазара, което ще доведе до значителен натиск за продажба, който може да окаже неблагоприятно въздействие върху цените на тези криптовалути и да размие общата им стойност.

Макар че в краткосрочен план съществува потенциал за спекулативни движения на цените, породени от високите нива на спекулации и несигурност, на инвеститорите се препоръчва да проявяват предпазливост и да се въздържат от търговия с горепосочените криптовалути до по-нататъшното развитие на събитията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.