НАЧАЛО Биткойн

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

10.12.2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като "Doctor Profit", който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

Според Doctor Profit Биткойн, често наричан дигитално злато, преминава през пет различни фази, които илюстрират по-широката динамика на пазара на криптовалути.

Той посочи етапа, който сигнализира за началото на суперцикъла на Биткойн. Той вярва, че тази фаза започва в пика на бичия пазар, колебаещ се около $69,000, характеризиращ се с безпрецедентна експанзия и плам сред инвеститорите.

Като първостепенен субект в сферата на криптовалутите, Биткойн продължава да се движи през динамични цикли, диктуващи оценката му и определящи бъдещето на индустрията. Погледът на Doctor Profit действа като ръководство за инвеститорите, предлагайки прозрения за предстоящите етапи на възхода на Биткойн. Освен това той помага за прогнозиране на потенциалните траектории за целия пазар на криптовалути.

Противно на общоприетото схващане, Doctor Profit категорично отхвърли идеята, че Биткойн ще се сблъска със значителна корекция след пробива си на $40,000. Той подчерта, че евентуално потапяне до $38,500 може да промени съществуващата динамика. Неговата прогноза предвижда първоначална значителна корекция, оценена в рамките на 20-30%, след като BTC достигне нива от $47,000-$48,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.