НАЧАЛО Биткойн

Ето кога може да бъде одобрен Биткойн ETF

01.12.2023 17:52 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога може да бъде одобрен Биткойн ETF

Въпреки многократните забавяния при одобрението на спот Биткойн (ETF) от страна на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), експертите запазват положителна перспектива, очаквайки евентуално одобрение.

Последните събития сочат преразгледан график за одобрение на спот Биткойн ETF, чийто първоначален срок беше предвиден за 17 ноември. Комисията по ценни книжа и фондови борси не го спази.

Новите прозрения на ETF експерта Джеймс Сейфарт предполагат потенциален краен срок между 5 и 10 януари следващата година. Приблизително пет до шест седмици от настоящия момент, този прозорец съвпада с очакваните срокове за одобрение на всички дванадесет спот ETF на BTC.

Сейфарт, ETF специалист в Bloomberg Intelligence, прогнозира крайният срок за Hashdex и Franklin Templeton да се падне между 5 и 8 януари, което води до по-широк прозорец за потенциални одобрения между 5 и 10 януари.

Тази прогноза потвърждава по-ранните виждания на Сейфърт и колегата му Ерик Балчунас, които отдавна посочват 10 януари като важна дата.

Вследствие на това вероятността за одобрение през декември намалява, като очакванията се изместват към 2024 г. Въпреки това Сейфарт и Балчунас поддържат твърда 90% увереност в скорошно одобрение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

12.04.2024 20:00 1 мин. четене

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc., наскоро обсъди бъдещата динамика на Биткойн.

11.04.2024 21:30 2 мин. четене

Хонконг вероятно ще одобри спот Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) в Хонконг се очаква да обяви одобрението на първите спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) в града около 15 април, както твърдят запознати източници, цитирани от Reuters.

11.04.2024 16:00 1 мин. четене

Мултимилионер продава вила с частен плаж срещу Биткойн

Грант Кардон обяви за продажба резиденцията на плажа във Флорида, която придоби от модната икона Томи Хилфигър през 2021 г., става ясно от съобщение на финансовия експерт в Instagram.

11.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.