НАЧАЛО Биткойн

Ето кога да очакваме следващия бичи пазар на Биткойн, според финансов експерт

юли 24, 2022 13:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кога да очакваме следващия бичи пазар на Биткойн, според финансов експерт

Флориан Грумес, управляващ директор на инвестиционната консултантска компания Midas Touch Consulting, смята, че въпреки последните незначителни печалби на Биткойн (BTC), следващият бичи пазар на актива ще отнеме повече време.

По време на интервю за Kitco News на 23 юли Грумес предположи, че следващото рали вероятно ще се случи в рамките на шест до 12 месеца преди халвинг събитието на Биткойн, предвидено за май 2024 г. 

Според професионалния инвеститор обаче, настоящите пазарни нагласи сочат, че Биткойн (BTC) може да бъде изправен пред „облекчително рали“ през лятото, което вероятно ще достигне $35,000, като същевременно подчертава, че крипто зимата далеч не е приключила. 

Въпреки това, в по-широк контекст, мисля, че сме в крипто зимата, когато става въпрос за Биткойн. Вероятно ще трябва да изчакаме до следващото халвинг събитие на Биткойн, което се предполага, че ще се случи през май 2024 г. Така че това ще стане след почти две години. Мисля, че реално ще отнеме поне още 6 до 12 месеца, преди този пазар наистина да е готов за нов голям бичи отскок <…> Той може лесно да се покачи до $25,000, може би дори до $35,000„, каза той. 

Биткойн в режим на възстановяване 

Той също така предположи, че въз основа на текущото движение на цената на Биткойн (BTC), криптовалутата е в режим на възстановяване в корелация с фондовия пазар, като същевременно предупреди, че инвеститорите трябва да очакват изненадваща волатилност и в двете посоки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Shiba Inu (SHIB) отново влезе в топ 15 криптовалути по пазарна капитализация

В дългосрочен план Грумес изрази бичи настроения за Биткойн, заявявайки, че увеличеното приемане и навлизане на институции ще задвижи следващия бичи възход, но всичко зависи от справянето на Федералния резерв с инфлацията. Преди това инвеститорът посочи границата от $100,000 като идеална следваща рекордна стойност на Биткойн до първото тримесечие на 2022 г. 

Биткойн се бори над $20,000

През първата половина на 2022 г. обаче Биткойн и общият криптопазар се търгуваха в червената зона. Забележително е, че през второто тримесечие на 2022 г. водещата криптовалута отбеляза най-лошата си възвръщаемост за тримесечие, като загуби 56%. Към момента на прессъобщението BTC се търгуваше на цена от $22,630.

Експертът по крипто търговия Майкъл Ван де Поуп предположи, че за да може активът да се покачи към $28,000, той трябва да пробие ключовата съпротива при $23,800.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Marathon доби 45% повече Биткойн през януари в сравнение с декември

Според януарският си месечен доклад, майнинг компанията Marathon Digital е добила 687 BTC и е продала 1,500 BTC.

февруари 4, 2023 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

Популярният анализатор с псевдоним „PlanB“ актуализира Биткойн (BTC) прогнозата си, след като криптовалутата стартира годината със силно рали.

февруари 4, 2023 11:20 1 мин. четене

Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

Авторът на „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки каза, че най-горещите инвестиции на пазарите днес са Биткойн (BTC), както и благородните метали злато и сребро.

февруари 4, 2023 7:03 2 мин. четене

Биткойн: Ето какво стои зад възхода на BTC според Уили Ву

Анализаторът Уили Ву смята, че институциите могат да бъдат движещата сила зад неотдавнашното рали на Биткойн (BTC).

февруари 3, 2023 21:00 2 мин. четене