НАЧАЛО Алткойни

Ето какво ще определи бъдещето на Cardano

декември 17, 2022 7:24 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво ще определи бъдещето на Cardano

Псевдонимният крипто коментатор "Гай" (Guy) сподели виждането си за бъдещето на проекта Cardano (ADA), докато мечият пазар продължава.

В ново YouTube видео водещият на „Coin Bureau“ каза на своите абонати, че в краткосрочен план стойността на ADA вероятно ще продължи да спада.

Но той също така сподели, че дългосрочното представяне на този блокчейн и токена му в крайна сметка зависи от това колко успешно успява да изпълнява планираните пет етапа на развитие.

Макар че ADA вероятно ще продължи да спада, докато достигнем истинското дъно на мечия пазар, дългосрочното ѝ представяне в крайна сметка зависи от предстоящите етапи на Cardano.

Гай очертава някои от следващите значими стъпки за ADA, като напомни, че проектът е в етап 4 от общо 5. Следващият, наречен „Башо“, ще има за цел да разгърне допълнителна мащабируемост за проекта.

Cardano има официална пътна карта, която се състои от пет етапа. Понастоящем сме в четвъртия етап, наречен Башо, който се фокусира върху мащабирането, т.е. бързото развитие. Един от малкото оставащи етапи в Basho е решението за мащабиране, наречено Hydra, което ще започне да се внедрява през следващата година.

Допълнителните [развития] включват въвеждането на различни странични вериги, като например… Midnight, както и EVM [Ethereum Virtual Machine] странична верига, по която IOHK работи.

Според Cardano, този етап има за цел да подобри производителността на мрежата, за да подкрепи по-добре „растежа и приемането на приложения с голям обем транзакции“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн продължава да напуска борсите – защо това може да е добра индикация?


Последният етап се нарича Волтер и той трябва да реализира „система за гласуване и съкровищница“, даваща на участниците в мрежата право на глас в бъдещото развитие на блокчейн проекта. Това би трябвало да затвърди децентрализацията на Cardano.

Към момента на писане на статията Cardano се търгува на цена от $0.28. Деветият по пазарна капитализация криптоактив е спаднал с около 6% през последните 24 часа. ADA е спаднал с повече от 90% от историческия си връх от $3.1 достигнат през септември 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене