Home

Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

14.06.2024 7:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

Мемe монетите са съществена част от крипто света и това е факт, който големите имена като Майк Новограц признават.

Неговата компания е сериозен участник с пазарна капитализация от $54 милиарда. Новограц е известен привърженик на меме криптовалутите. Той заяви:

Меме токените – независимо дали сте им фенове, или не – се превърнаха във важен сегмент в крипто икономиката.. На днешния пазар те са един от най-мощните участници”.

Крипто анализаторът Atlas сподели в социалната медийна платформа X (Twitter):

“С базови познания за търговията и анализ на пазара, можете чрез минимален депозит от няколко долара, да се превърнете в милионери. Моля, разпределяйте времето си ефективно”.

Atlas предлага няколко първоначални стратегии, които новодошлите могат да използват разумно от самото начало. На първо място се препоръчва да се наблюдава присъствието на даден проект в социалните медии, като X, тъй като тaм могат да се забележат първоначаните настроения, които се изразяват. Липсата на профил в X обикновено е знак за ненадеждност.

Atlas също така предлага да се използват инструменти като DEX Screener и DEX Tools, за да се проучи разпределението на притежателите на токени. Без значение как се предоставят токените, въздействието на създателя е ненужно. Например, ако токените са силно концентрирани в ръцете на създателите, може да се стигне до срив. Този анализ е важен, за да се идентифицира заплахата от измами.

Обсъжда се и “sniping” тактиката, която се осъществява чрез закупуване на токени, когато те са нововъведени на пазара, с цел да се реализират големи печалби.

Atlas посочи, че те разчитат на това да бъдат внимателни, заявявайки че няма шанс винаги да спечелите в крипто търговията. Те предлагат на трейдърите да оставят нововъзникващите проекти на инвеститорите и да избират най-известните компании за своите инвестиции. Целият сектор на меме монетите зависи от финансовите перспективи на криптовалутата, особено след като видяхме, че движенията на Биткойн имат най-голям ефект върху крипто пазарът.

Що се отнася до новите токени на борсата, dруг крипто трейдър, KingWilliam, предлага да бъдат проверявани в DEXScreener и да се поучим от успешните трейдърите. Технологични решения като AlphaTrace Analytic, машинно обучение и платформи, базирани на изкуствен интелект, могат да помогнат да се идентифицират успешни стратегии.

На пазара на мем токените винаги има заплахи от измами, които не могат да бъдат елиминирани. Софтуер като RugCheck може да валидира проект, чиито средства може да са “rug pull” – измама, при която разработчиците се покриват с инвеститорските средства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Трябва ли да очакваме спот XRP ETF в САЩ?

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус предизвика спекулации за възможен спот борсово търгуван фонд (ETF) за XRP в САЩ.

24.07.2024 19:30 1мин. четене

Етериум ETF дебютира със силен старт, предизвиквайки оптимизъм за бъдещи крипто фондове

На 23 юли въвеждането на спот Етериум ETF предизвика значително вълнение в крипто сектора.

24.07.2024 19:00 1мин. четене

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.