НАЧАЛО Други

Ето какви загуби претърпя Roaring Kitty от акциите си в GameStop през последните дни

11.06.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какви загуби претърпя Roaring Kitty от акциите си в GameStop през последните дни

Roaring Kitty, известен като Кийт Гил, и акциите на GameStop (NYSE: GME) все още привличат значително внимание. Както акциите, така и кол опциите, чийто срок изтича на 21 юни, са сред елементите, с които той информира хората за позицията си в GME акциите.

Последната му публикация е от 10 юни, в която той твърди, че към тогавашния момент неговите акции в GME се оценяваха на $235.4 милиона – значително по-малко от $337.4 милиона три дни по-рано.

 

Въпреки този значителен спад обаче той все още е на печалба, тъй като може да прибере $31 милиона, ако продаде всичко сега. Но тези печалби са нереализирани и биха могли да изчезнат, ако цените на акциите се върнат обратно към нивата от преди края на месеца, особено като се има предвид колко непредсказуеми могат да бъдат те в такива моменти.

Досега туитовете на Roaring Kitty, предизвикаха огромни вълни в цената на акциите на GameStop. На 6 юни например публикациите му я изтласкаха над $65, което щеше да го превърне в милиардер до края на деня, ако се бе запазила тенденцията.

Всяка неделя, когато той пуска меме публикации за компанията, акциите ѝ се покачват с над 100% въз основа на това, което Wall Street Bets публикува в X(Twitter) на 10 юни.

Инвеститорите чакат с нетърпение да видят как ще се развият нещата с Гил и компанията. Ще успее ли Roaring Kitty да надделее над големите играчи, които са заложили срещу GameStop?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Търговията на Китай с Австралия връща нивата си отпреди Ковид пандемията

Въпреки десетилетието на политическо напрежение Китай, член на БРИКС, значително увеличава търговията си с Австралия.

22.06.2024 15:00 1 мин. четене

Топ мениджър на фондове намалява позициите си в Nvidia – ето защо

Пол Уик от Seligman Investments е намалил дела си в Nvidia, изразявайки съмнения относно бъдещия ръст на приходите на компанията.

22.06.2024 10:30 1 мин. четене

Китай предупреди Европа за потенциална “търговска война”

Германският министър на икономиката Роберт Хабек пристигна в Пекин на 21 юни на тридневно посещение на фона на ескалиращото търговско напрежение между Европейския съюз и Китай във връзка с предложените мита върху вноса на електрически превозни средства.

22.06.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Все повече азиатски държави подкрепят съюза в борбата срещу Запада

Министър-председателят на Малайзия Анвар Ибрахим планира да се присъедини към БРИКС – икономическия блок, представляващ страните от глобалния Юг.

22.06.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.