НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да измести Биткойн, според съоснователя на ЕTH

октомври 13, 2022 21:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да измести Биткойн, според съоснователя на ЕTH

Според съоснователя на Етериум - Антъни Ди Йорио, тяхната криптовалута има добър шанс да измести Биткойн и да стане най-големия крипто актив в света по пазарна капитализация.

Антъни отбеляза, че победата на Етериум (ETH) над доминантността на Биткойн (BTC) ще бъде резултат от стабилния и устойчив растеж на алткойна.

Той каза:

Чувствам, че има голяма вероятност изпреварването да се случи, ако Етериум продължи да се развива в посоката, в която се развива.

Отливът на Етериум настъпи през 2016 г., като криптовалутата се покачи с над 2,000% през първите шест месеца и се търгуваше на цена от малко над $21 през юни. За 2016 г. обаче нищо не привлече вниманието към Етериум повече от атаката срещу The DAO, която доведе до хард форк през юли.

През втората половина на годината, Етериум загуби по-голямата част от печалбите си, което значително затрудни пазарната му капитализация. Изглежда обаче, че алткойна преодоля тези предизвикателства с големи подобрения, които го направиха привлекателен сред инвеститорите и доведоха до възстановяване на общата му стойност.

Антъни добави:

Винаги съм възприемал Етериум като много стабилен защото е много склонен да се забави, за да се гарантира сигурността и безопасността. Така че през последните няколко години станах много по-голям фен и през това време научих някои уроци.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Valkyrie Funds ще ликвидира своя Биткойн ETF


Сливането, най-огромната структурна промяна за която и да е криптовалута в историята, е може би най-добрата причина Етериум да задмине главната криптовалута. Макар че Биткойн остава най-голeмия актив този клас (по пазарна капитализация) главно поради ограниченото си предлагане, експертите твърдят, че ETH е предопределен да изпревари BTC поради възможностите му за смарт договори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Инвеститор напусна работа и тръгна с печалбите си от Биткойн на глобална пътешествие – VC Spectra следващата му цел?

След като намира успех с Биткойн, този човек се впуска в глобално приключение. Може ли VC Spectra да бъде следващата дестинация за неговите инвестиции?

септември 25, 2023 12:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.