НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да измести Биткойн, според съоснователя на ЕTH

13.10.2022 21:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да измести Биткойн, според съоснователя на ЕTH

Според съоснователя на Етериум - Антъни Ди Йорио, тяхната криптовалута има добър шанс да измести Биткойн и да стане най-големия крипто актив в света по пазарна капитализация.

Антъни отбеляза, че победата на Етериум (ETH) над доминантността на Биткойн (BTC) ще бъде резултат от стабилния и устойчив растеж на алткойна.

Той каза:

Чувствам, че има голяма вероятност изпреварването да се случи, ако Етериум продължи да се развива в посоката, в която се развива.

Отливът на Етериум настъпи през 2016 г., като криптовалутата се покачи с над 2,000% през първите шест месеца и се търгуваше на цена от малко над $21 през юни. За 2016 г. обаче нищо не привлече вниманието към Етериум повече от атаката срещу The DAO, която доведе до хард форк през юли.

През втората половина на годината, Етериум загуби по-голямата част от печалбите си, което значително затрудни пазарната му капитализация. Изглежда обаче, че алткойна преодоля тези предизвикателства с големи подобрения, които го направиха привлекателен сред инвеститорите и доведоха до възстановяване на общата му стойност.

Антъни добави:

Винаги съм възприемал Етериум като много стабилен защото е много склонен да се забави, за да се гарантира сигурността и безопасността. Така че през последните няколко години станах много по-голям фен и през това време научих някои уроци.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Valkyrie Funds ще ликвидира своя Биткойн ETF


Сливането, най-огромната структурна промяна за която и да е криптовалута в историята, е може би най-добрата причина Етериум да задмине главната криптовалута. Макар че Биткойн остава най-голeмия актив този клас (по пазарна капитализация) главно поради ограниченото си предлагане, експертите твърдят, че ETH е предопределен да изпревари BTC поради възможностите му за смарт договори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.