НАЧАЛО Алткойни

Етериум може да измести Биткойн, според съоснователя на ЕTH

октомври 13, 2022 21:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум може да измести Биткойн, според съоснователя на ЕTH

Според съоснователя на Етериум - Антъни Ди Йорио, тяхната криптовалута има добър шанс да измести Биткойн и да стане най-големия крипто актив в света по пазарна капитализация.

Антъни отбеляза, че победата на Етериум (ETH) над доминантността на Биткойн (BTC) ще бъде резултат от стабилния и устойчив растеж на алткойна.

Той каза:

Чувствам, че има голяма вероятност изпреварването да се случи, ако Етериум продължи да се развива в посоката, в която се развива.

Отливът на Етериум настъпи през 2016 г., като криптовалутата се покачи с над 2,000% през първите шест месеца и се търгуваше на цена от малко над $21 през юни. За 2016 г. обаче нищо не привлече вниманието към Етериум повече от атаката срещу The DAO, която доведе до хард форк през юли.

През втората половина на годината, Етериум загуби по-голямата част от печалбите си, което значително затрудни пазарната му капитализация. Изглежда обаче, че алткойна преодоля тези предизвикателства с големи подобрения, които го направиха привлекателен сред инвеститорите и доведоха до възстановяване на общата му стойност.

Антъни добави:

Винаги съм възприемал Етериум като много стабилен защото е много склонен да се забави, за да се гарантира сигурността и безопасността. Така че през последните няколко години станах много по-голям фен и през това време научих някои уроци.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Valkyrie Funds ще ликвидира своя Биткойн ETF


Сливането, най-огромната структурна промяна за която и да е криптовалута в историята, е може би най-добрата причина Етериум да задмине главната криптовалута. Макар че Биткойн остава най-голeмия актив този клас (по пазарна капитализация) главно поради ограниченото си предлагане, експертите твърдят, че ETH е предопределен да изпревари BTC поради възможностите му за смарт договори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене