НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Рязък спад на предлагането на борсите след Сливането

февруари 16, 2023 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Рязък спад на предлагането на борсите след Сливането

Според данни от Santiment предлагането на Етериум, държано на централизирани борси, е намаляло с 37% след преминаването на мрежата към консенсусен механизъм за доказателство за залог (PoS) през септември миналата година.

Когато предлагането на централизираните борси се увеличава, това означава, че инвеститорите депозират повече монети на борсите, което може да има мечи последици за цената на актива, тъй като показва намерение за продажба.

Обратно, намаляването на стойността предполага, че нетното количество предлагане напуска борсите, което може да се разглежда като благоприятно за монетата, тъй като наличното предлагане за продажба се свива.

Представената графика илюстрира, че предлагането на Етериум на борсите е намаляло от 19.12 милиона ETH в деня на обновяването до 13.36 милиона ETH днес, което представлява спад от 37%. Намаленото предлагане се разглежда като добра новина за пазара на Етериум от страна на Santiment.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн се изстреля до $24,900 – ето защо


Най-значителното понижение на показателя се случи след срива на FTX, който поднови страховете на инвеститорите около централизираните борси, което ги накара да преместят монетите си в студени портфейли.

Въпреки че цената на Етериум се понижи с 8% през последната седмица, предлагането на Етериум на борсите отбеляза по-рязък спад, което може да означава, че инвеститорите натрупват повече Етериум, докато той е на по-ниска цена.

Към момента на писане на статията ETH се търгува на цена от $1,690 след ръст от почти 9% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене