Home

Етериум: Ключово ниво на съпротива, което да следим

11.07.2024 14:44 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Ключово ниво на съпротива, което да следим

Етериум наскоро се върна до прага от $3,000, както съобщава платформата за анализи IntoTheBlock.

Сега обаче криптовалутата е изправена пред сериозна пречка на границата от $3,200, която може да определи краткосрочната посока на цената.

Анализът на IntoTheBlock свидетелства, че приблизително два милиона адреса са придобили Етериум около нивото от $3,200, като в момента държат позициите си на загуба. Тази ситуация може да накара тези притежатели да продадат активите си, след като се изравнят с тях, което потенциално може да окаже сериозен натиск за продажби, който да възпрепятства възходящия импулс на ETH.

Пазарната динамика сочи, че положителното развитие може да изиграе решаваща роля за предотвратяване на масови разпродажби и за по-нататъшен ръст. Етериум общността с нетърпение очаква потенциалното одобрение на ETH ETF, което би могло да подейства като основен катализатор.

Такова ETF одобрение би повишило доверието в ETH сред традиционните инвеститори, би увеличило достъпа и потенциално би стимулирало търсенето, като по този начин ще подпомогне Етериум да преодолее нивото на съпротива от $3,200.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на ниво от $3,139, което отразява скромно увеличение от 1.3% през последните 24 часа на фона на силна пазарна активност с обем на търговията от $13.87 милиарда.

Предстоящите дни ще бъдат от решаващо значение за представянето на алткойнът, особено за способността му да преодолее решаващата бариера от $3,200. Успехът в това отношение би могъл да проправи пътя към нова фаза на растеж, докато неуспехът може да доведе до подновяване на продажбения натиск и ценовите корекции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – какво следва за цената на ADA?

Cardano (ADA) може да види значителни ценови движения през следващия месец с предстоящия хард форк Chang.

19.07.2024 19:30 2мин. четене

XRP китовете правят големи движения на фона на волатилността на цените

Популярният алткойн XRP преживява сериозна активност от страна на китовете на фона на продължаващата волатилност на цените.

19.07.2024 18:30 1мин. четене

Този алткойн е на път да продължи бичия тренд след експлозивни печалби

Популярен крипто анализатор прогнозира продължаващ ръст за алткойн, който се повиши значително през изминалата година.

19.07.2024 16:30 1мин. четене

Крипто трейдър спечели милиони от меме монетата на Тръмп

Трейдър на криптовалути реализира огромна печалба от меме токен, посветен на Доналд Тръмп, чиято стойност нарасна неимоверно тази година.

19.07.2024 16:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.