НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете трупат в очакване на фючърсния ETF

октомври 2, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете трупат в очакване на фючърсния ETF

Цената на Етериум скочи с над 3% точно преди дебюта на фючърсния ETF на Bitwise, който се очаква по-късно днес.

Според данни, предоставени от Lookonchain, се наблюдава забележимо увеличение на акумулацията на Етериум на фона на рязкото нарастване на броя на подадените ETF.

Данните на Lookonchain сочат, че конкретен субект, идентифициран като “кит” с адрес “0x7838”, наскоро е изтеглил 4,288 ETH, равняващи се на $7.2 милиона, от Binance и е продължил да ги стейква.

Освен това нов портфейл, обозначен с “0x4b7B”, е изтеглил 9,530 ETH, равняващи се на $16 милиона, от същата платформа и също е стейкнал токените, предоставяйки допълнителна подкрепа за пазарния импулс на Етериум.

Към 27 септември има 15 фючърсни ETF на Етериум, които очакват одобрение от девет различни емитенти, включително добре познати имена като VanEck, ProShares, Grayscale, Volatility Shares, Bitwise, Direxion и Roundhill.

Анализаторите изразяват голяма вероятност, оценявана на 90%, фючърсните Етериум ETF-и да стартират през октомври. Сред тях фючърсният продукт върху Биткойн на Valkyrie е готов да бъде първият, който ще предложи експозиция към Етериум, започвайки на 3 октомври.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.