НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Китовете купуват ETH за $4.5 милиарда

октомври 21, 2022 8:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Китовете купуват ETH за $4.5 милиарда

Нови данни от фирмата за пазарно разузнаване Santiment разкриват, че Етериум китовете са натрупали ETH на стойност $4.5 милиарда в рамките на месец.

Платформата за крипто анализи съобщи в Twitter, че от 11 септември насам големите инвеститори в ETH трупат огромни количества от втория по големина криптоактив по пазарна капитализация.

От 11 септември насам милиардерските Етериум адреси, притежаващи 1 милион или повече ETH, са добавили колективно още 3.5 милиона монети. Това е увеличило общите им притежания с 14%. В момента съществуват 132 такива адреса.

Santiment обаче установява също, че по-малките китове или т.нар. “акули” драстично са намалили броя на токените си. Данните показват, че през последните пет седмици инвеститорите са продали ETH на обща стойност $4.2 милиарда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) влезна в Световните рекорди на Гинес


Фирмата за пазарни проучвания също така отбелязва, че цената на топ алткойна се е колебаела спрямо цената на Биткойн (BTC) поради действията на тази група инвеститори, тъй като съотношението ETH/BTC е спаднало с 12.7%, след като са били продадени 3.3 милиона токена.

Етериум “акулите” и “китове” (притежаващи от 100,000 до 1 милион ETH) са изгубили 3.3 милиона ETH само през последните пет седмици. Това се равнява на около $4.2 милиарда. Цената на актива спрямо Биткойн се колебаеше и променяше въз основа на [поведението] на тези ключови заинтересовани страни.

Етериум, който отбелязва стабилен ръст на потребителите, откакто в средата на септември премина от консенсусен механизъм за доказателство за работа към такъв за доказателство за залог, към момента на писане на статията се търгува на $1,294.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.