НАЧАЛО Алткойни

Етериум кит прехвърля огромно количество токени – очаква ли се разпродажба?

септември 19, 2023 16:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум кит прехвърля огромно количество токени – очаква ли се разпродажба?

Голям Етериум (ETH) притежател наскоро е започнал значителен трансфер на токени, което съвпада с 3% седмично покачване на стойността на криптовалутата.

Транзакции от такъв мащаб от страна на големи играчи често предизвикват опасения, несигурност и съмнения (FUD), тъй като прехвърлянето към борса за криптовалути може да означава потенциална продажба на токените.

Следователно това може да доведе до краткосрочен спад в цената на Етериум. Според информация от Etherescan, големия притежател е извършил прехвърляне на 8,000 ETH, оценени на над $13 милиона, към Binance.

Когато се комбинира с предишните транзакции на притежателя, това възлиза на кумулативен трансфер от 12,000 ETH към борсата в рамките на последните три седмици. Към настоящия момент адресът на портфейла поддържа баланс от 10,902 ETH, заедно с притежания в 57 други токена.

Моментът на тези мащабни трансфери подтиква към спекулации за очакване на по-широка разпродажба на пазара на криптовалути, потенциално в отговор на речта на председателя на Федералния резерв на САЩ, Джером Пауъл, след заседанието на Фед по операциите на открития пазар (FOMC), насрочено за 20 септември 2023 г.

Такъв сценарий може да се развие, ако забележките на Пауъл продължат да изразяват ястребова позиция, като се има предвид акцентът на Федералния резерв върху поддържането на целта за инфлация от 2%.

Изявленията на председателя биха могли да определят тона на предстоящите събрания на FOMC през ноември и декември 2023 г., като потенциално подготвят почвата за бъдещи корекции на лихвените проценти през 2024 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.