НАЧАЛО Алткойни

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

04.05.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

Това пробуждане беше придружено от прехвърлянето на 1,960 ETH, което се равнява на $5.87 милиона при текущи пазарни курсове.

Въпросният портфейл първоначално е получил 1969.488 ETH по време на генезисната фаза на ETH, когато всеки токен беше оценен на $0.31, което възлиза на обща цена за покупка от приблизително $610. С текущата оценка от около $5.9 милиона, експоненциалното увеличение на стойността представлява удивителен растеж от приблизително 962,195%.

Мотивът зад тази внезапна активност остава неясен, което оставя спекулации относно намеренията на собственика на портфейла по отношение на техните ETH притежания. Въпреки че е възможно те да се стремят да капитализират значителните печалби, окончателното им решение остава неразкрито.

CoinCodex и Changelly предлагат прозрения за потенциалната траектория на цената на Етериум през май 2024 г. CoinCodex предвижда ETH да поддържа диапазон на търговия малко над $3,000, с прогнозиран пик от $3,111 на 9 май.

По същия начин Changelly прогнозира максимална цена от $3,097 за ETH през май, потенциално около 18-ти. Changelly прогнозира максимална целева цена от $4,773.52 за ETH до края на годината, което означава потенциал за растеж от приблизително 59.5% от текущите нива.

Освен това има очаквания около потенциалното одобрение на спот Етериум ETF от американскатаа Комисия по ценни книжа и борси тази година. Одобрението на спот Биткойн (BTC) ETF предизвиква значително вълнение и скок на цената, а неотдавнашното одобрение на спот ETH ETF от финансовия орган на Хонконг допълнително подчертава оптимизма. Подобно развитие може да проправи пътя за ETH да възвърне своя рекорд за всички времена от $4,878, постигнат през ноември 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

По-голямата част от новите криптовалути на Binance се сриват

Значителна част от новите криптовалути, изброени в Binance, отбелязаха спад на стойността си, като над 80% претърпяха загуби, което подчертава рисковете за инвеститорите, интересуващи се от нови токени.

18.05.2024 9:30 2 мин. четене

Прогноза за цената на Floki Inu (FLOKI) през следващите 6 години

В света на меме монетите Floki Inu се превърна в значим играч, който се отличава със своята общностна собственост и създаване на функционалност за членовете си, известни като Floki Vikings.

18.05.2024 8:00 2 мин. четене

Kraken обмисля да спре поддръжката на USDT в Европа

Крипто борсата Kraken oбмисля премахването на поддръжката за Tether (USDT) в рамките на Европейския съюз поради предстоящи регулации съгласно Регламента за пазарите на криптоактиви (MiCA).

18.05.2024 4:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън отново разпали общността на Cardano

Неотдавнашното съобщение на Чарлз Хоскинсън, заявявайки, че „Genesis идва“ предизвика вълнение в криптовалутната общност, намеквайки за предстоящото пускане на протокола Ouroboros Genesis за Cardano.

18.05.2024 0:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.