НАЧАЛО Алткойни

Етериум има голям шанс да се сдобие със спот ETF преди лятото

29.01.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум има голям шанс да се сдобие със спот ETF  преди лятото

В момента криптовалутният пейзаж е прикован към потенциалното одобрение на спот Етериум ETF от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

Анализаторът Джеймс Сейфърт от Bloomberg Intelligence прогнозира 60% вероятност за одобрение през май, въпреки че предупреждава за възможни забавяния предвид преднамерения подход на SEC. Ключовата дата, която трябва да се наблюдава, е 23 май, когато изтича 240-дневният период за разглеждане на предложенията на Ark/21Shares и VanEck.

Големи играчи като BlackRock, Grayscale, Ark 21Shares и VanEck активно търсят одобрение за спот Етериум ETF-и. Забележително е, че неотдавнашното отлагане на решенията на SEC относно ETF-ите за ETH на BlackRock и Grayscale е в съответствие с нейната предпазлива история. Въпреки неотдавнашните одобрения за Биткойн ETF-ите, Етериум фондовете са изправени пред регулаторна несигурност.

През май SEC може да подкани заявителите да се оттеглят, да сигнализират за одобрение или да изберат отказ. Решението включва фактори като пазарна готовност, регулаторен комфорт и стратегически момент.

С наближаването на крайния срок през май индустрията следи за сигнали от SEC. Подадените документи, отговорите на емитентите и регулаторните указания ще изяснят позицията на SEC. Макар че поведението в миналото показва, че се предпочита пряко одобрение, намесата на съда остава несигурна.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.