НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH) е на път да се възроди, анализаторите предвиждат бичи импулс

май 15, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) е на път да се възроди, анализаторите предвиждат бичи импулс

Известен крипто анализатор и търговец предполага, че Етериум (ETH) може да преживее възход, подобен на нивата, достигани преди около година.

Според анализатора, познат като “Kaleo“, Етериум може да се повиши до $2,400, ниво, достигнато за последен път през май 2022 г., преди екосистемата Terra (LUNA) да се срине.

Въпреки това Kaleo отбеляза и възможността за временен спад в стойността на Етериум до около $1,600, преди да се стигне до 50% увеличение към целевата цена.

Анализаторът сподели:

“Това представлява моят най-оптимистичен сценарий за ETH. Възможно е актива временно да спадне до диапазона от $1,600, само за да отскочи и да се доближи до $2,400, тествайки нивото преди ликвидационния срив на LUNA/UST.”

Друг крипто стратег, познато като” Bluntz“, сподели подобна гледна точка за ETH. Bluntz смята, че втората по големина криптовалута по отношение на пазарната капитализация, може да намери подкрепа около диапазона от $1,600, преди потенциално да приключи настоящото си корективно движение.

Bluntz обаче изрази несигурност:

В момента ETH е изправен пред значителен натиск от продажби. Не съм сигурен за идеалната точка на вход за лонг позиции, но вероятно някъде между $1,600 и $1,700. Дори и тогава за потвърждение ще е необходима значителна обръщаща свещ.

Гледната точка на анализаторите за Етериум съвпада с неотдавнашен доклад на реномирана аналитична компания, който разкри намаляване на предлагането на ETH на крипто борсите. Santiment посочи, че дялът на Етериум, държан на борсите, е достигнал осемгодишно дъно.

Santiment съобщи:

Тъй като стойността на Етериум временно спада до $1,780, предлагането на борсите продължава да намалява. Количеството ETH, държано на борсите, понастоящем е на най-ниската си точка (10.1%) от началото на публичната търговия през 2015 г. Това бележи рекордно високо ниво за притежаваните количества Етериум извън борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.