Home

Етериум (ETH) е на път да се възроди, анализаторите предвиждат бичи импулс

15.05.2023 7:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) е на път да се възроди, анализаторите предвиждат бичи импулс

Известен крипто анализатор и търговец предполага, че Етериум (ETH) може да преживее възход, подобен на нивата, достигани преди около година.

Според анализатора, познат като “Kaleo“, Етериум може да се повиши до $2,400, ниво, достигнато за последен път през май 2022 г., преди екосистемата Terra (LUNA) да се срине.

Въпреки това Kaleo отбеляза и възможността за временен спад в стойността на Етериум до около $1,600, преди да се стигне до 50% увеличение към целевата цена.

Анализаторът сподели:

“Това представлява моят най-оптимистичен сценарий за ETH. Възможно е актива временно да спадне до диапазона от $1,600, само за да отскочи и да се доближи до $2,400, тествайки нивото преди ликвидационния срив на LUNA/UST.”

Друг крипто стратег, познато като” Bluntz“, сподели подобна гледна точка за ETH. Bluntz смята, че втората по големина криптовалута по отношение на пазарната капитализация, може да намери подкрепа около диапазона от $1,600, преди потенциално да приключи настоящото си корективно движение.

Bluntz обаче изрази несигурност:

В момента ETH е изправен пред значителен натиск от продажби. Не съм сигурен за идеалната точка на вход за лонг позиции, но вероятно някъде между $1,600 и $1,700. Дори и тогава за потвърждение ще е необходима значителна обръщаща свещ.

Гледната точка на анализаторите за Етериум съвпада с неотдавнашен доклад на реномирана аналитична компания, който разкри намаляване на предлагането на ETH на крипто борсите. Santiment посочи, че дялът на Етериум, държан на борсите, е достигнал осемгодишно дъно.

Santiment съобщи:

Тъй като стойността на Етериум временно спада до $1,780, предлагането на борсите продължава да намалява. Количеството ETH, държано на борсите, понастоящем е на най-ниската си точка (10.1%) от началото на публичната търговия през 2015 г. Това бележи рекордно високо ниво за притежаваните количества Етериум извън борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Cardano се сблъсква с мечи настроения въпреки предстоящата актуализация

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че Cardano (ADA) преживява най-високото си ниво на мечи настроения от повече от година насам, като трейдърите до голяма степен отхвърлят криптовалутата.

17.07.2024 19:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.