НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е готов за растеж – Тоун Вайс

май 14, 2023 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е готов за растеж – Тоун Вайс

Тоун Вейс, уважаван крипто търговец и анализатор, изрази оптимизъм за бъдещето на Биткойн въпреки настоящия спад на пазара.

Обръщайки се към широката си аудитория в YouTube, Вайс подчерта, че вероятността Биткойн да претърпи значителен ръст, надхвърлящ 30%, е по-голяма от шансовете водещата криптовалута да се срине до приблизително $22,000.

Вайс приписа положителната си перспектива на предстоящият халинг, до който остава по-малко от година. Той обясни, че с наближаването на халвинга той става все по-уверен в нивата на подкрепа на криптовалутата.

Анализаторът вярва, че вероятността от неочаквано възходящо движение, което да тласне Биткойн направо към $34,000, е по-голяма от вероятността от рязък срив, водещ до стойност от $22,000.

При положение че понастоящем Биткойн се оценява на $27,000, Вайс предполага, че увеличение от $7,000 е много по-вероятно от спад от $5,000. Той изрази убеждението си, че потенциалът за низходяща траектория е значително ограничен.

Дори ако Биткойн преживее по-нататъшни корекции, Вайс запазва бичата си позиция. Той заяви, че доверието му в криптовалутата остава непроменено, независимо дали тя ще се отдръпне до $25,000 или дори $20,000.

Всъщност Вайс твърди, че отдръпването до $25,000 е потенциално по-сигурно, тъй като е малко вероятно да се случи веднага, а по-скоро в средата на май.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $26,800 без значителни движения през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.