НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH): Очаква ни сериозен срив ако цената пробие под това ниво

ноември 13, 2022 9:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Очаква ни сериозен срив ако цената пробие под това ниво

Анализатор на Bloomberg Intelligence каза, че посоката на цената на Етериум (ETH) зависи от това дали актива ще запази ключовото си ниво на подкрепа.

Майк МакГлоун каза, че ако пробием под нивото на подкрепа на Етериум (ETH) от $1,000, втората по големина криптовалута може да се срине до двугодишно дъно от около $500.

Представлявайки по-скоро финансово-пазарната революция, която се случва в криптовалутите, подобна на появата на фючърсите и борсово търгуваните фондове, подкрепата на Етериум около $1,000 може да се окаже ключова ос.

Нашата графика показва трайната възходяща траектория на представянето на криптовалута № 2 спрямо Биткойн и липсата на подкрепа до около $500, ако бъде пробита границата от $1,000.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,245 – което представлява 2% спад за последните 24 часа.

Според МакГлоун преминаването на Етериум към консенсусен механизъм за доказателство за залог е повлияло положително на цената му в условията на настоящата енергийна криза.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Пригответе се за още спадове – Артър Хейс


Коментирайки Биткойн (BTC), МакГлоун каза, че флагманската криптовалута трябва да превърне $20,000 от съпротива в подкрепа, за да създаде предпоставки за възходящи движения.

Поддържането на цената над $20,000 би трябвало да е необходимо, за да се утвърди възстановяването на нивата, които очакваме, че в крайна сметка ще върнат Биткойн към продължителна възходяща траектория. Отдтъпване към подкрепата в района на $10,000 – $12,000 е рискът от спад.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на $16,700 – без особени промени в цената през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Етериум (ETH): Очаква ни сериозен срив ако цената пробие под това ниво”
  1. Манияка,

    Абе какви движения нагоре ви гонят. BТС е на път да осткочи до 20к и да се срине до поне 10к, ако не и по надолу… От къде ще влязат пари в пазара, като в Европа имаме проблеми с енергията и войната в Украйна продължава. Китайците се прецакаха, а Щатите са още в рецесия и вече безработицата се увелучава. Пазара ще се стабилизира в края на 2023 или в началото на 24. До тогава всичко е BEARISH

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.