НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH): Кой продължава да бута цената нагоре?

ноември 2, 2022 1:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Кой продължава да бута цената нагоре?

Активното акумулиране на Етериум продължава, тъй като 10-те най-големи адреса, които не са на някоя борса, продължават да купуват значителни количества ETH.

Най-големите адреси добавиха 6.7% към съществуващите си притежания, което обяснява защо подема на ETH все още продължава.

Ралито от 20%, което се зароди на 25 октомври, се забави значително и втората по големина криптовалута на пазара сега се движи надолу. Въпреки това е твърде рано да се каже, че възходящият тренд за Етериум е приключил.

Етериум все още не е загубил поне 30% от спечеленото по време на неотдавнашното рали. Липсата на натиск от продажби все още оставя възможност за още един скок нагоре. Въпреки че е свръхкупен, краткосрочна корекция най-вероятно ще върне Етериум в “нормалното” му състояние, което може да се превърне в сигнал за продължаване на възхода.

Защо натрупването е от значение?

Без подходящо натрупване преди възходящо движение активите няма да имат подкрепата на големите инвеститори; следователно те ще бъдат подложени на силен натиск от продажби, което най-често води до обръщане на посоката на тенденцията.

По време на акумулирането притежателите на дребно са склонни да продават активите си на китовете, които обикновено са дългосрочни инвеститори. За разлика от трейдърите на дребно, които са склонни да се стремят към най-бързата и най-малката печалба, адресите на продаващия кит се появяват само около локални и циклични върхове. С други думи вероятността да се видят сериозни разпродажби от страна на китовете при началото на възходящо движение е сравнително малка.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск отново изстрелва цената на Dogecoin (DOGE)


Напоследък активността на портфейла на Джъстин Сън се обсъжда активно в крипто общността, тъй като бившият главен изпълнителен директор на Tron изпълни перфектна стратегия за търговия и управление на риска, като постепенно продаде своите авоари на горната граница на цикъла.

Поведението на Сън беше възпроизведено от повечето адреси на китове и съвпадаше с активността на големите инвеститори по веригата.

Към момента на публикуване ETH се търгува на цена от $1,580 с пазарна капитализация от над $193 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla предполагаемо отново ще приема Bitcoin плащания – може ли тази алтернатива да е следваща?

След двегодишно затишие по отношение на Bitcoin (BTC) докладите показват, че Tesla е на път да приеме отново флагманската криптовалута като метод за плащане.

септември 25, 2023 17:00 4 мин. четене

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.