НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH): Кой продължава да бута цената нагоре?

02.11.2022 1:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Кой продължава да бута цената нагоре?

Активното акумулиране на Етериум продължава, тъй като 10-те най-големи адреса, които не са на някоя борса, продължават да купуват значителни количества ETH.

Най-големите адреси добавиха 6.7% към съществуващите си притежания, което обяснява защо подема на ETH все още продължава.

Ралито от 20%, което се зароди на 25 октомври, се забави значително и втората по големина криптовалута на пазара сега се движи надолу. Въпреки това е твърде рано да се каже, че възходящият тренд за Етериум е приключил.

Етериум все още не е загубил поне 30% от спечеленото по време на неотдавнашното рали. Липсата на натиск от продажби все още оставя възможност за още един скок нагоре. Въпреки че е свръхкупен, краткосрочна корекция най-вероятно ще върне Етериум в “нормалното” му състояние, което може да се превърне в сигнал за продължаване на възхода.

Защо натрупването е от значение?

Без подходящо натрупване преди възходящо движение активите няма да имат подкрепата на големите инвеститори; следователно те ще бъдат подложени на силен натиск от продажби, което най-често води до обръщане на посоката на тенденцията.

По време на акумулирането притежателите на дребно са склонни да продават активите си на китовете, които обикновено са дългосрочни инвеститори. За разлика от трейдърите на дребно, които са склонни да се стремят към най-бързата и най-малката печалба, адресите на продаващия кит се появяват само около локални и циклични върхове. С други думи вероятността да се видят сериозни разпродажби от страна на китовете при началото на възходящо движение е сравнително малка.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск отново изстрелва цената на Dogecoin (DOGE)


Напоследък активността на портфейла на Джъстин Сън се обсъжда активно в крипто общността, тъй като бившият главен изпълнителен директор на Tron изпълни перфектна стратегия за търговия и управление на риска, като постепенно продаде своите авоари на горната граница на цикъла.

Поведението на Сън беше възпроизведено от повечето адреси на китове и съвпадаше с активността на големите инвеститори по веригата.

Към момента на публикуване ETH се търгува на цена от $1,580 с пазарна капитализация от над $193 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто инвеститор превърна $2,000 в $1.74 милиона с криптовалутата, подкрепена от Андрю Тейт

Съобщава се, че лице, описано като „вътрешен човек“, е превърнало инвестиция от $2,000 в над $1.7 милиона за кратък период от време.

15.06.2024 19:30 1 мин. четене

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.