НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH) китовете агресивно изкупуват алткойна

26.11.2022 10:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) китовете агресивно изкупуват алткойна

Етериум (ETH) китовете акумулират токени с темпове, които не са наблюдавани от 2020 г. насам.

Според платформата за криптоанализ Santiment големите инвеститори в Етериум агресивно купуват алткойна.

Santiment казва, че последното подобно събитие на акумулация, случило се през 2020 г., е предизвикало масивно рали, при което ETH е нараснал с 50% за малко повече от месец.

Активните адреси на акули и китове в Етериум продължават да акумулират като цените са по-малко от една четвърт от най-високите си нива преди година. През октомври/ноември 2020 г. адресите притежаващи между 100 и 100,000 ETH подпомогнаха за скока в цената на Етериум с +50% за 5 седмици.

По-рано тази седмица Santiment установи, че ETH китовете са усвоили зашеметяващата сума от $1.03 милиарда в Етериум само за един ден, което представлява петата по големина еднодневна покупка от най-голямата група китове през изминалата година.

Фирмата за аналализи също така отбелязва, че Arbitrum, решение за мащабиране от втори слой (L2), започва да се конкурира с втория по големина криптоактив по пазарна капитализация по отношение на използването на стабилни монети.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд


Според Santiment, въпреки че употребата на стабилни монети в Етериум е по-малка от тази на Arbitrum, употребата на обвързани с долари виртуални активи в Arbitrum наскоро се е удвоила, докато употребата им в ETH регистрира минимално увеличение.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,197 – което представлява увеличение с 2% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и криптовалутите по пътя на глобалното приемане

Бивш анализатор на Bloomberg предположи, че основите на анализа на блокчейн сектора показват тенденция към широко приемане на криптовалутите.

01.03.2024 19:35 2 мин. четене

Ripple обвинени в манипулиране на цената на XRP чрез ботове

Появиха се твърдения, че Ripple може да е използвала автоматични ботове, за да повлияе на цената на XRP. Тези твърдения произтичат от документи, споделени от крипто следователят Darkhorse, които хвърлят светлина върху сложните стратегии, използвани за въздействие върху пазарната стойност на XRP през 2015 и 2016 г.

01.03.2024 16:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, които да следите следващата седмица

Тъй като седмицата на пазара на криптовалути е към своя край, някои активи се открояват като потенциално изгодни възможности за покупка през следващата седмица, особено като се има предвид, че в момента цената им е под $5 за токен.

01.03.2024 14:30 2 мин. четене

2 алткойна, които могат да скочат след корекция на Биткойн

Инвеститорът Брайън Кели изрази загриженост относно възможността Биткойн (BTC) да претърпи значителна пазарна корекция, след като надхвърли границата от $60,000.

01.03.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.