НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH) китовете агресивно изкупуват алткойна

ноември 26, 2022 10:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) китовете агресивно изкупуват алткойна

Етериум (ETH) китовете акумулират токени с темпове, които не са наблюдавани от 2020 г. насам.

Според платформата за криптоанализ Santiment големите инвеститори в Етериум агресивно купуват алткойна.

Santiment казва, че последното подобно събитие на акумулация, случило се през 2020 г., е предизвикало масивно рали, при което ETH е нараснал с 50% за малко повече от месец.

Активните адреси на акули и китове в Етериум продължават да акумулират като цените са по-малко от една четвърт от най-високите си нива преди година. През октомври/ноември 2020 г. адресите притежаващи между 100 и 100,000 ETH подпомогнаха за скока в цената на Етериум с +50% за 5 седмици.

По-рано тази седмица Santiment установи, че ETH китовете са усвоили зашеметяващата сума от $1.03 милиарда в Етериум само за един ден, което представлява петата по големина еднодневна покупка от най-голямата група китове през изминалата година.

Фирмата за аналализи също така отбелязва, че Arbitrum, решение за мащабиране от втори слой (L2), започва да се конкурира с втория по големина криптоактив по пазарна капитализация по отношение на използването на стабилни монети.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд


Според Santiment, въпреки че употребата на стабилни монети в Етериум е по-малка от тази на Arbitrum, употребата на обвързани с долари виртуални активи в Arbitrum наскоро се е удвоила, докато употребата им в ETH регистрира минимално увеличение.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,197 – което представлява увеличение с 2% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене