НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

ноември 15, 2022 7:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

Популярен крипто анализатор твърди, че водещата платформа за смарт договори Етериум (ETH) се връща към ценовото си ниво отпреди бичия пазар.

В YouTube канала си Бенджамин Коуен каза, че цената на Етериум (ETH) вероятно ще се върне до $600 за пети път.

Говорихме за това през цялата тази година и общото очакване е, че Етериум преминава през серия от бичи периоди, но в крайна сметка просто се връща у дома в края на деня и това е обратно към логаритмичната си регресионна лента, подходяща за “не-балонни данни” и ние сякаш виждаме, че същата тенденция се случва за пети път…

Ако си спомняте за 2018 г., пропадането, през което премина Етериум, беше около 95%. Не казвам, че Етериум ще се понижи с 95%, но дори да се понижи с, да речем, 87%, колкото се понижи Биткойн […], това все още ще постави Етериум на $600.

Анализаторът каза, че като се има предвид всичко, Етериум мечките все още ще останат под контрол в обозримо бъдеще, макар и някои инвеститори да твърдят, че мечият пазар е приключил.

Отнема наистина много време да стигнем дотам, но мисля, че в крайна сметка ще стигнем и според мен ще е необходимо да се докоснем до тези нива в регресионната група, преди действително да можем да [видим друг възход и устойчиво движение на пазара].

В крайна сметка след като слезем до нива, които са наистина дълбоко стойностни, може би ще е време да се върнем обратно по [възходящата траектория].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Китай предполагаемо държи криптовалути за милиарди долари


Коуен сподели, че все пак случилото се през последните седмици трябва да е индикатор за инвеститорите да очакват подобен спад – дори тези, които се съмняват в толкова мечи прогнози.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,251 – което е приблизително 52% над потенциалната ценова цел на анализатора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.