Home

Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

15.11.2022 7:51 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

Популярен крипто анализатор твърди, че водещата платформа за смарт договори Етериум (ETH) се връща към ценовото си ниво отпреди бичия пазар.

В YouTube канала си Бенджамин Коуен каза, че цената на Етериум (ETH) вероятно ще се върне до $600 за пети път.

Говорихме за това през цялата тази година и общото очакване е, че Етериум преминава през серия от бичи периоди, но в крайна сметка просто се връща у дома в края на деня и това е обратно към логаритмичната си регресионна лента, подходяща за “не-балонни данни” и ние сякаш виждаме, че същата тенденция се случва за пети път…

Ако си спомняте за 2018 г., пропадането, през което премина Етериум, беше около 95%. Не казвам, че Етериум ще се понижи с 95%, но дори да се понижи с, да речем, 87%, колкото се понижи Биткойн […], това все още ще постави Етериум на $600.

Анализаторът каза, че като се има предвид всичко, Етериум мечките все още ще останат под контрол в обозримо бъдеще, макар и някои инвеститори да твърдят, че мечият пазар е приключил.

Отнема наистина много време да стигнем дотам, но мисля, че в крайна сметка ще стигнем и според мен ще е необходимо да се докоснем до тези нива в регресионната група, преди действително да можем да [видим друг възход и устойчиво движение на пазара].

В крайна сметка след като слезем до нива, които са наистина дълбоко стойностни, може би ще е време да се върнем обратно по [възходящата траектория].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Китай предполагаемо държи криптовалути за милиарди долари


Коуен сподели, че все пак случилото се през последните седмици трябва да е индикатор за инвеститорите да очакват подобен спад – дори тези, които се съмняват в толкова мечи прогнози.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,251 – което е приблизително 52% над потенциалната ценова цел на анализатора.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Всички стари криптовалути ще се появят на Уолстрийт според експерт

По време на участието си в предаването Squawk Box на CNBC крипто експертът Антъни Помплиано сподели прозренията си за потенциалния приток на средства в спот Етериум ETF.

23.07.2024 18:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.