НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

ноември 15, 2022 7:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

Популярен крипто анализатор твърди, че водещата платформа за смарт договори Етериум (ETH) се връща към ценовото си ниво отпреди бичия пазар.

В YouTube канала си Бенджамин Коуен каза, че цената на Етериум (ETH) вероятно ще се върне до $600 за пети път.

Говорихме за това през цялата тази година и общото очакване е, че Етериум преминава през серия от бичи периоди, но в крайна сметка просто се връща у дома в края на деня и това е обратно към логаритмичната си регресионна лента, подходяща за „не-балонни данни“ и ние сякаш виждаме, че същата тенденция се случва за пети път…

Ако си спомняте за 2018 г., пропадането, през което премина Етериум, беше около 95%. Не казвам, че Етериум ще се понижи с 95%, но дори да се понижи с, да речем, 87%, колкото се понижи Биткойн […], това все още ще постави Етериум на $600.

Анализаторът каза, че като се има предвид всичко, Етериум мечките все още ще останат под контрол в обозримо бъдеще, макар и някои инвеститори да твърдят, че мечият пазар е приключил.

Отнема наистина много време да стигнем дотам, но мисля, че в крайна сметка ще стигнем и според мен ще е необходимо да се докоснем до тези нива в регресионната група, преди действително да можем да [видим друг възход и устойчиво движение на пазара].

В крайна сметка след като слезем до нива, които са наистина дълбоко стойностни, може би ще е време да се върнем обратно по [възходящата траектория].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Китай предполагаемо държи криптовалути за милиарди долари


Коуен сподели, че все пак случилото се през последните седмици трябва да е индикатор за инвеститорите да очакват подобен спад – дори тези, които се съмняват в толкова мечи прогнози.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,251 – което е приблизително 52% над потенциалната ценова цел на анализатора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене