НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е най-добрата мрежа и никоя друга криптовалута не е близо

04.05.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е най-добрата мрежа и никоя друга криптовалута не е близо

Съвсем наскоро Майкъл Сейлър от MicroStrategy сподели няколко ентусиазирани прозрения относно Биткойн и неговата мрежа.

Той недвусмислено заяви, че Биткойн е водещата мрежа за криптовалута, надхвърляйки статута си просто на най-добрия криптоактив. Според него няма претендент, който да се доближава до превъзходството на биткойн.

Сейлър подчерта ролята на Биткойн като оптимален актив поради способността му да осигурява нарастване на стойността, рязък контраст с разреждащия характер на щатския долар. Като изпълнителен председател на MicroStrategy, той подчерта BTC като идеална алтернативна инвестиция, лишена от връзки с държавните валути или корпоративни връзки.

Възхищението на Сейлър към Биткойн се простира отвъд неговата финансова полезност, представяйки го като олицетворение на финансово овластяване и глобален просперитет. Той възприема криптовалутата не като отделен продукт, а като цялостна екосистема, обхващаща различни аспекти като продукти, ценни книжа, компании, деривати и професии.

Подчертавайки устойчивостта на Биткойн, Сейлър спомена огромната му потребителска база от приблизително 220 милиона притежатели в световен мащаб, което го прави най-сигурната крипто мрежа сред нарастваща потребителска база от около 420 милиона крипто ентусиасти.

Дискурсът на Сейлър също се насочи към регулаторните предизвикателства, измъчващи алткойните, прогнозирайки, че тези препятствия в крайна сметка могат да насочат ликвидността към Биткойн, като се има предвид неговото несравнимо приемане и надеждност.

При обсъждането на бъдещето на институционалното приемане на Биткойн, Сейлър подчерта трансформиращия потенциал на дигиталния капитал, обявявайки го като решение на множество глобални предизвикателства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.