НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Актуализацията Shapella – катализатор за ръст на цените?

април 10, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Актуализацията Shapella – катализатор за ръст на цените?

Анализът на печалбите и загубите, извършен от CryptoQuant, показва, че предстоящият ъпгрейд на Етериум "Shapella", който трябва да се осъществи на 12 април 2023 г., може да не доведе до очакваното увеличаване на натиска от продажби.

Ъпгрейдът Shapella, насрочен за 12 април 2023 г., обединява елементи от две предложения за усъвършенстване на Етериум“Shanghai” и “Capella”.

Тази актуализация ще даде възможност на стейкърите и валидаторите да изтеглят активите си от Beacon веригата.

Това развитие е значимо, тъй като заложеният Етериум представлява приблизително една седма от общото предлагане на токена.

Повече от половината от заложените ETH в момента функционират на загуба. Например в Lido пула значителна част от депозитите са на минус.

Предвид тази ситуация CryptoQuant прогнозира, че натискът от продажби може да бъде по-малък от очакваното, като се предполага, че притежателите може да предпочетат да изчакат възстановяване на цените, преди да ликвидират активите си.

Разминаването между борсовите и неборсовите адреси може да е сигнал за нарастване на търсенето на ETH, а Shapella се очаква да окаже влияние върху екосистемата на Етериум.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Делото Ripple: Новите събития могат да имат огромно въздействие


Цена на Етериум

Цената на Етериум потенциално може да се повиши отвъд хоризонталното ниво на съпротива от $1,940, достигайки нива на съпротива от $2,440 и $3,400.

По-вероятно е фиб нивата на съпротива 0.382 и 0.5 да съответстват на локален връх, особено първото, тъй като съвпада с линията на съпротива на предишния канал.

Към момента на изготвяне на статията ETH се търгува на ниво около $1,860, след като на седмичната графика токена поскъпна с около 4%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.