Home

Етериум до $6,000 – какви са шансовете и кога може да се случи

27.06.2024 14:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум до $6,000 – какви са шансовете и кога може да се случи

От началото на годината Етериум (ETH) показва добри резултати, като от 1 януари до 27 юни нарасна с близо 47%.

Въпреки това през последните дни криптовалутата срещна трудности, като спадна с около 5% за седмицата и 12.9% за месеца.

Един от популярните крипто анализатори, познат като Degentrading в X (Twitter) обаче остава позитивен, като прогнозира, че до септември 2024 г. Етериум ще достигне $6,000.

Тази оптимистична перспектива контрастира с по-предпазливата гледна точка на Андрю Канг, основател на Mechanism Capital.

Канг е скептично настроен към потенциала на Етериум дори с бъдещото стартиране на спот Етериум ETF в САЩ.

Анализът на Канг предвижда низходяща тенденция за съотношението ETH/BTC, като очаква то да варира между 0.035 и 0.06 през следващата година.

Той изтъква няколко пречки, като например проблемите при първокласните брокери като Genesis, което усложнява спот заемите като хедж срещу лонг фючърсните позиции на CME. Освен това разходите, свързани с поддържането на кеш-енд-кери позиция, биха могли да се отразят на рентабилността на маркет мейкинга, което потенциално ограничава очакваните капиталови потоци.

Макар че Degentrading признава тези фактори, той се противопостави на Канг, отбелязвайки значителния интерес към ETH и Solana (SOL) сред традиционните финансови специалисти в сравнение с BTC, което отчасти подсилва положителната му прогноза за цената на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.