НАЧАЛО Алткойни

Етериум кит продава токени за близо $76 милиона

05.02.2024 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум кит продава токени за близо $76 милиона

Голям крипто кит, идентифициран като "czsamsunsb.eth" от компанията за анализ на веригата Spot On Chain, наскоро разтовари на борсата Binance впечатляващите 33,000 Етериум (ETH) токена, което се равнява на значителните $75.74 милиона.

Този ход, случващ се в период на възстановяване на цените на ETH, привлече вниманието на крипто общността, особено като се има предвид историческата тенденция на кита да прехвърля ETH към Binance преди пазарни спадове.

Инвеститорите и анализаторите следят отблизо ситуацията, спекулирайки дали тази значителна разпродажба предвещава потенциален срив на пазара на Етериум. В неотдавнашната публикация на Spot On Chain в платформата X се подчертава решителното действие на кита – прехвърляне на 32,930 ETH към Binance, когато стойността на токена се равняваше на $2,300.

Забележително е, че тази транзакция съответства на предишното поведение на кита, който прехвърля значителни обеми ETH към Binance преди забележителни спадове на цените.

Моментът на този ход, съвпадащ с признаците за възстановяване на пазара, предизвика опасения сред търговците и инвеститорите. Крипто общността сега разсъждава върху мотивите зад това масивно прехвърляне и дали то сигнализира за липса на доверие в настоящата траектория на пазара на ETH.

Въпреки че китът все още държи 12,186 стейкнати ETH, оценени на приблизително $28.1 милиона, в протокола Lido, остава въпросът дали повече ETH ще бъдат преместени, което потенциално показва липса на вяра в текущото възстановяване.

На фона на повишената несигурност около непосредственото бъдеще на Етериум, пазарните наблюдатели са нащрек.

Анализаторите съветват пазара да се подготви за потенциална волатилност, като подчертават важността на внимателното наблюдение на моделите на търговия и движенията на китовете през следващите дни. 

Крипто ентусиастите трябва да проявяват бдителност и да се информират за развитието на пазара в реално време. Последиците от такава значителна разпродажба увеличават сложността на динамичния крипто пазар, поради което е наложително инвеститорите да адаптират съответно своите стратегии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.