НАЧАЛО Алткойни

Директорът на SEC казва, че Етериум не е ценна книга

юни 15, 2018 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на SEC казва, че Етериум не е ценна книга

Високопоставен служител на Комисията по ценните книжа и борсите в САЩ заяви, че Етериум не е ценна книга според федералните насоки.

В четвъртък на срещата на Yahoo Finance All Markets:  Crypto, Уилям Хинман, директор на отдела за корпоративни финанси на SEC, заяви, че поне „както е структурирано понастоящем“, Етериум няма да бъде регулиран от SEC.

„Когато си помислим за това как функционира Етериум днес, най-малкото виждаме една много децентрализирана мрежа, а не типът централизиран актьор, който характеризира предлагането на ценни книжа „, каза Хинман. „В сегашното му състояние не виждаме стойност, в това да го регулираме.“

Той отбеляза, че независимо от начина, по който първоначално е бил издаден Етериум мрежата е станала достатъчно децентрализирана, че вече няма контролираща страна, добавяйки, че активите, първоначално продавани като ценни книжа, имат потенциал да загубят това означение.

Преди това председателите на SEC Джей Клейтън са заяви, че криптовалутите като „bitcoin“ не са ценни книжа, макар че агенцията не е определила окончателно други монети, които биха се считали за валути, а не за ценни книжа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ето защо Dogecoin (DOGE) скочи с 30% за седмица

Тъй като периодът на затруднения за най-големите активи на пазара на криптовалути продължава, някои токени се справят особено добре.

ноември 28, 2022 23:14 1 мин. четене

XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

ноември 28, 2022 18:49 1 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим тази седмица

Криптопазарът все още се опитва да продължи напред след срива на борсата FTX, който се отрази на стойността на повечето дигитални активи.

ноември 28, 2022 16:30 1 мин. четене

Cardano (ADA): Ето колко проекта работят на блокчейна

Към 25 ноември 2022 г. има над 1,140 проекта, захранвани от Cardano, но това е малка част от добрите показатели като говорим за мрежата.

ноември 28, 2022 15:20 1 мин. четене