НАЧАЛО Алткойни

Директорът на SEC казва, че Етериум не е ценна книга

юни 15, 2018 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на SEC казва, че Етериум не е ценна книга

Високопоставен служител на Комисията по ценните книжа и борсите в САЩ заяви, че Етериум не е ценна книга според федералните насоки.

В четвъртък на срещата на Yahoo Finance All Markets:  Crypto, Уилям Хинман, директор на отдела за корпоративни финанси на SEC, заяви, че поне „както е структурирано понастоящем“, Етериум няма да бъде регулиран от SEC.

„Когато си помислим за това как функционира Етериум днес, най-малкото виждаме една много децентрализирана мрежа, а не типът централизиран актьор, който характеризира предлагането на ценни книжа „, каза Хинман. „В сегашното му състояние не виждаме стойност, в това да го регулираме.“

Той отбеляза, че независимо от начина, по който първоначално е бил издаден Етериум мрежата е станала достатъчно децентрализирана, че вече няма контролираща страна, добавяйки, че активите, първоначално продавани като ценни книжа, имат потенциал да загубят това означение.

Преди това председателите на SEC Джей Клейтън са заяви, че криптовалутите като „bitcoin“ не са ценни книжа, макар че агенцията не е определила окончателно други монети, които биха се считали за валути, а не за ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене